ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Kι άλλη δημοσκόπηση δείχνει τη ΝΔ να μην ξεπερνάει το «ταβάνι» της

Kι άλλη δημοσκόπηση δείχνει τη ΝΔ να μην ξεπερνάει το «ταβάνι» της

Μια δημοσκόπηση της εταιρείας Pulse, με αρκετά ερωτήματα εκτός από τα συνήθη δημοσιεύει σήμερα το bankingnews.gr. Στην δημοσκόπηση οι πολίτες στέλνουν μηνύματα με τις απαντήσεις τους στις τράπεζες.

Σε σχέση με την προηγούμενη δημοσκόπηση της ίδιας εταιρείας δεν υπάρχουν σημαντικές αλλαγές στην πρόθεση ψήφου, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζει η μάχη για την τρίτη θέση.
Πρόθεση ψήφου

Στην δημοσκόπηση η ΝΔ προηγείται με 28,5% έναντι 19,5% του ΣΥΡΙΖΑ. Αν συγκριθεί με την προηγούμενη του Νοεμβρίου 2017 της Pulse, ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει οριακή αύξηση 0,5%. Στην τρίτη θέση κονταροχτυπιούνται το Κίνημα Αλλαγής με 8% και η Χρυσή Αυγή με 7%.
Στην 5η θέση με 5% βρίσκεται το ΚΚΕ ενώ Ανεξάρτητοι Έλληνες και Ένωση Κεντρώων λαμβάνουν από 1,5%.

Πρόθεση ψήφου με αναγωγή επι των έγκυρων

ΝΔ 31,5%
ΣΥΡΙΖΑ 21,5%
Κίνημα Αλλαγής 8,5%
Χρυσή Αυγή 7,5%
ΑΝΕΛ 2%
Ε.Κ. 2%

Στην παράσταση νίκης η διαφορά υπέρ της ΝΔ είναι 30 μονάδες καθώς λαμβάνει 56% έναντι 26% του ΣΥΡΙΖΑ.

Απαραίτητοι οι πλειστηριασμοί ακινήτων

Στο ερώτημα αν οι πλειστηριασμοί ακινήτων είναι απαραίτητοι για την βιωσιμότητα του ελληνικού τραπεζικού συστήματος οι απαντήσεις εντυπωσιάζουν.
Το 40% των πολιτών υποστηρίζει ότι ναι ή μάλλον ναι.
Το 51% των πολιτών δηλώνει ότι δεν είναι απαραίτητοι οι πλειστηριασμοί ακινήτων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

πηγη: Bankingnews.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.