ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Νέα δημοσκόπηση: Σταθερό προβάδισμα για τη ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ – Η μάχη της 3ης θέσης – Ποιοι μένουν εκτός (φώτο)

Νέα δημοσκόπηση: Σταθερό προβάδισμα για τη ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ – Η μάχη της 3ης θέσης – Ποιοι μένουν εκτός (φώτο)

Το προβάδισμά της έναντι του ΣΥΡΙΖΑ διατηρεί η Νέα Δημοκρατία, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Palmos Analysis για λογαριασμό της ιστοσελίδας Tvxs.gr.

Στην πρόθεση ψήφου, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Palmos Analysis, η ΝΔ συγκεντρώνει ποσοστό 25,9% έναντι 18,2% που συγκεντρώνει ο ΣΥΡΙΖΑ. Ακολουθούν το Κίνημα Αλλαγής με 5,9%, το ΚΚΕ με 4,5%, η Χρυσή Αυγή με 4%, το Ποτάμι με 1,6%, η Ελληνική Λύση με 1,6%, η Ένωση Κεντρώων με 1,5%, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ με 1%, το ΛΑΟΣ με 1%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 0,9%, η Λαϊκή Ενότητα με 0,7%, η Δημιουργία Ξανά με 0,5% και η Πλεύση Ελευθερίας με 0,4%. Άλλο Κόμμα ανέφερε το 3,5% “Δεν έχω αποφασίσει” απάντησε αυθόρμητα το 16,9%. Λευκό ή Άκυρο δήλωσε το 5%, ενώ το ίδιο ποσοστό απάντησε πως δεν πρόκειται να προσέλθει στις κάλπες.

Η εκτίμηση της εκλογικής επιρροής είναι: ΝΔ 34%, ΣΥΡΙΖΑ 28%, Κίνημα Αλλαγής 8%, ΚΚΕ 6%, Χρυσή Αυγή 5,5%, Ποτάμι 2,5%, Ένωση Κεντρώων 2,5%, Ανεξάρτητοι Έλληνες 1,5%, Άλλα Κόμματα 12%.

Στην παράσταση νίκης η ΝΔ προηγείται με μεγάλη διαφορά, καθώς το 63% των ερωτηθέντων απάντησαν πως θα κερδίσει τις επόμενες εκλογές, έναντι 20% που εκτιμούν πως πρώτο κόμμα θα αναδειχθεί ο ΣΥΡΙΖΑ.

Καταλληλότερος πρωθυπουργός αναδεικνύεται σε ακόμη μια μέτρηση ο «κανένας» με 38%, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης συγκεντρώνει το 34% των προτιμήσεων και ο Αλέξης Τσίπρας το 26%.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.