ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Νέα μυστική δημοσκόπηση «αναστατώνει» το Μέγαρο Μαξίμου

Νέα μυστική δημοσκόπηση «αναστατώνει» το Μέγαρο Μαξίμου

Την ώρα που ο πρωθυπουργός προσπαθεί με επικοινωνιακή και πολιτική αντεπίθεση να αλλάξει το κλίμα, βάζοντας στο κάδρο αναδρομικά και προσλήψεις, τα ήδη… ταραγμένα νερά στο Μαξίμου, ήρθε να ταράξει η ραγδαία επιδείνωση των ποσοστών του κυβερνώντος κόμματος.

Έπειτα από μια μυστική δημοσκόπηση, η οποία διενεργήθηκε με τη μέθοδο της κάλπης σε πανελλαδικό επίπεδο και έσπειρε πανικό στο επιτελείο του Μαξίμου, καθώς σε αυτήν αποτυπώνονταν η ραγδαία επιδείνωση των ποσοστών του ΣΥΡΙΖΑ και το περαιτέρω άνοιγμα της ψαλίδας με τη Νέα Δημοκρατία σε διψήφια ποσοστά, οργανώνεται το επιχειρησιακό σχέδιο της κυβέρνησης για αναστροφή του κλίματος, έχοντας ως βάση την αρχή «παροχές» και «χειροπέδες» έως τις εκλογές.

Τα ευρήματα της επίμαχης δημοσκόπησης, που σήμανε συναγερμό στο Μαξίμου, αναλύθηκαν επί μακρόν σε μυστική σύσκεψη, η οποία πραγματοποιήθηκε υπό τον πρωθυπουργό στα τέλη της περασμένης εβδομάδας.

Επί της ουσίας, εκεί αποφασίστηκε και η κλιμάκωση της επικοινωνιακής αντεπίθεσης της κυβέρνησης με βάση τις δύο προαναφερθείσες κατευθύνσεις.

Στο πλαίσιο αυτό, η τακτική του κυβερνητικού συνασπισμού ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, που συνοψίζεται στη φράση «ο χαμένος τα δίνει όλα», ναι μεν εγκυμονεί κινδύνους για την επόμενη κυβέρνηση, καθώς «ναρκοθετείται» το οικονομικό περιβάλλον, σε σημείο η χώρα να βρεθεί αντιμέτωπη με τη σύναψη ενός νέου Μνημονίου, ωστόσο όλα δείχνουν πως μέλημά τους είναι να κληροδοτήσουν «καμένη γη» και «γκρεμισμένες γέφυρες».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως όλα δείχνουν λοιπόν η αντίστροφη μέτρηση για την προκήρυξη των εκλογών έχει ήδη αρχίσει . Ο μόνος που γνωρίζει τον ακριβή χρόνο είναι ο πρωθυπουργός, ο οποίος πάντως έχει το προνόμιο του αιφνιδιασμού, όπως συμβαίνει σε παρόμοιες περιπτώσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.