ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Είμαστε βέβαιοι ότι Ελεωνόρα θα δοξάσει (και αυτή...) το όνομα της Ελλάδας στην Ευρωβουλή!

Δημοσκόπηση: Ποιοι προηγούνται στην κούρσα του δήμου Θεσσαλονίκης (φώτο)

Δημοσκόπηση: Ποιοι προηγούνται στην κούρσα του δήμου Θεσσαλονίκης (φώτο)

Κεφάλι στην κούρσα των δημοτικών εκλογών στη Θεσσαλονίκη παίρνει ο υποψήφιος της ΝΔ Νίκος Ταχιάος συγκεντρώνοντας ποσοστό 18,1% σύμφωνα με δημοσκόπηση της “Egnatia Point of view”.

Ακολουθεί δεύτερη η Κατερίνα Νοτοπούλου με 12,5% η οποία υποστηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ ενώ τρίτος ο πρώην υπουργός Γιώργος Ορφανός συγκεντρώνοντας ποσοστό 6,9%.

Ο Σπύρος Βούγιας, την υποστήριξη του οποίου πρόσφατα ανακοίνωσαν Ποτάμι και ΚΙΝΑΛ, συγκεντρώνει ποσοστό 5,9%.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της δημοσκόπησης την οποία φιλοξενεί η εφημερίδα «Μακεδονία της Κυριακής» η ανεξάρτητη υποψηφιότητα του Κωνσταντίνου Ζέρβα συγκεντρώνει ποσοστό 4,5% ενώ ο Παναγιώτης Ψωμιάδης πιάνει 3,4%.

Κάτω από το ψυχολογικό όριο του 3% κινούνται οι ανεξάρτητες υποψηφιότητες των Γρηγόρη Ζαρωτιάδη, Μάκη Κυριζίδη, Χάρη Αηδονόπουλου και Μιχάλη Τρεμόπουλου. Ο επικεφαλής του ΚΚΕ Σωτήρης Ζαραινόπουλος συγκεντρώνει ποσοστό 2,7%. Οι αναποφάσιστοι είναι πολλοί καταγράφοντας ποσοστό πάνω από 27%.

Η δημοσκόπηση σφυγμομετρά και την γνώμη των πολιτών για τα πρόσωπα που διεκδικούν τα ηνία του δήμου στις επόμενες δημοτικές εκλογές. Εκεί η κατάταξη είναι διαφορετική και προηγείται ο Σπύρος Βούγιας ο οποίος συγκεντρώνει το 38,8% θετικής και μάλλον θετικής γνώμης των πολιτών, ακολουθεί ο Νίκος Ταχιάος με 31,4% ο Γιώργος Ορφανός με 30,4% και η Κατερίνα Νοτοπούλου με 29,8%.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η απάντηση στο ερώτημα πώς αξιολογείται το μέχρι σήμερα έργο της δημοτικής αρχής του Γιάννη Μπουτάρη. Αρνητικά απάντησε το 50,2%, θετικά το 30,2% ενώ ούτε θετικά ούτε αρνητικά απάντησε το 19,1%.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.