ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Δημοσκόπηση για το δήμο Θεσσαλονίκης – Πρώτος ο υποψήφιος της ΝΔ

Δημοσκόπηση για το δήμο Θεσσαλονίκης – Πρώτος ο υποψήφιος της ΝΔ

Προβάδισμα στον εκλεκτό της Νέας Δημοκρατίας, Νίκο Ταχιάο, και μάχη ανάμεσα σε τρεις ανθυποψήφιούς του για τον δεύτερο γύρο δίνει νέα δημοσκόπηση της Opinion Poll για τον δήμο Θεσσαλονίκης, για λογαριασμό της εφημερίδας «Karfitsa».

Αναλυτικά, ο Νίκος Ταχιάος συγκεντρώνει το 17,3% στην πρόθεση ψήφου των Θεσσαλονικέων. Ακολουθεί ο Γιώργος Ορφανός με 14,7%, από κοντά βρίσκεται ο Κωνσταντίνος Ζέρβας με 13,6%, ενώ την τριάδα που διαγκωνίζεται για να περάσει στη δεύτερη Κυριακή συμπληρώνει η υποψήφια με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Νοτοπούλου, με 11,7%.

Οι αριθμοί δείχνουν σκληρό ντέρμπι τόσο για την πρώτη όσο και για τη δεύτερη θέση, καθώς η διαφορά του πρώτου Ν. Ταχιάου από τον δεύτερο Γ. Ορφανό είναι στα όρια του στατιστικού λάθους, όπως και η διαφορά του δεύτερου Γ. Ορφανού από τον τρίτο Κ. Ζέρβα και την τέταρτη Κ. Νοτοπούλου.

Από εκεί και πέρα, ο Σπύρος Βούγιας φαίνεται να συγκεντρώνει το 7,1% της πρόθεσης ψήφου, με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη να τον ακολουθεί κατά πόδας, με 7%. Ο Πέτρος Λεκάκης φτάνει το 4,5%, ενώ έπονται κατά σειρά οι Σωτήρης Ζαριανόπουλος (2,8%), Μάκης Κυριζίδης (2,1%) και Χάρης Αηδονόπουλος (1,9%).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το 1,2% των ερωτηθέντων δηλώνει ότι προτιμά άλλον υποψήφιο δήμαρχο, ενώ το ποσοστό των αναποφάσιστων ανέρχεται σε 11,7%.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.