ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Γκάλοπ Pulse: Αυτοδύναμη κυβέρνηση ΝΔ θέλουν οι Έλληνες ψηφοφόροι

Γκάλοπ Pulse: Αυτοδύναμη κυβέρνηση ΝΔ θέλουν οι Έλληνες ψηφοφόροι

Αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας επιθυμούν μετά τις εκλογές της 7ης Ιουλίου οι Ελληνες ψηφοφόροι.

Αυτό προκύπτει από την ανάλυση της εταιρείας Pulse που έκανε την πρώτη δημοσκόπηση για τις εθνικές εκλογές για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ. Ενώ αν αθροίσει κανείς το ποσοστό των ψηφοφόρων που θέλουν είτε αυτοδύναμη κυβέρνηση ΝΔ, είτε κυβέρνηση με κορμό την ΝΔ φθάνει το 47%.

Η κάρτα για τις αυτοδυναμίες

Την ίδια στιγμή ένα ποσοστό της τάξης του 15% θέλει αυτοδύναμη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ένα ποσοστό 17% επιθυμεί κυβέρνηση με κορμό το κυβερνών κόμμα. Υπάρχει ένα ακόμα 10% του εκλογικού σώματος, που επιθυμεί έναν μεγάλο συνασπισμό με την συμμετοχή τόσο της Νέας Δημοκρατίας όσο και του ΣΥΡΙΖΑ.

Η πρόθεση ψήφου στη δημοσκόπηση της Pulse
Δημοσκόπηση για τις Εθνικές Εκλογές 2019 μετέδωσε ο ΣΚΑΪ και δείχνει τη διαφορά ανάμεσα στη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ να είναι στις 9 μονάδες κατά μέσο όρο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης:
ΝΔ 31,5-36,5%
ΣΥΡΙΖΑ 22,5-27,5%
ΚΙΝΑΛ 6,5-9,5%
Χρυσή Αυγή 4-6%
ΚΚΕ 4,5-6,5%
Ελληνική Λύση 3-5%

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.