ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Δημοσκόπηση Pulse: Στο 19,5% η διαφορά ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ

Δημοσκόπηση Pulse: Στο 19,5% η διαφορά ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ

Με 19,5 μονάδες διαφορά προηγείται η ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, σε δημοσκόπηση της Pulse για τον ΣΚΑΙ.

Ειδικότερα, στην πρόθεση ψήφου, η ΝΔ συγκεντρώνει 42,5%, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ 23%. Τρίτο κόμμα το ΚΙΝΑΛ με 6% και ακολουθούν ΚΚΕ με 5%, Ελληνική Λύση με 3,5% και το ΜέΡΑ 25 με 3%.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παραμένει καταλληλότερος για πρωθυπουργός (50%) με διαφορά 26 μονάδων από τον Αλέξη Τσίπρα (24%)

Την ίδια ώρα, θετικά αξιολογούν οι πολίτες τους χειρισμούς της κυβέρνησης σχετικά με την επιδημία του κορωνοϊού, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση.

Σε δημοσκόπηση της Pulse για τον ΣΚΑΙ, οι ερωτηθέντες εμφανίζονται ικανοποιημένοι από τις κινήσεις της κυβέρνησης για τη διαχείριση της πανδημίας. Το 48% την αξιολογεί σίγουρα θετικά, ενώ το 27% «μάλλον θετικά». Την ίδια ώρα, το 55% αξιολογεί θετικά την επιστημονική επιτροπή και τον Σωτήρη Τσιόδρα, δείχνοντας εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αναφορικά με τα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης, το 54% των ερωτηθέντων της δημοσκόπησης βλέπουν με «καλό μάτι» τα όσα έχουν ανακοινωθεί. Το 18% αναφέρει πως τα μέτρα βρίσκονται «σίγουρα σε σωστή κατεύθυνση», ενώ το 36% «μάλλον σε σωστή κατεύθυνση». Παράλληλα, το 37% υποστηρίζει ότι τα μέτρα είναι προς τη λάθος κατεύθυνση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.