ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Γιάννης Βούρος: Διεκδικεί τη δημαρχία Νέας Φιλαδέλφειας με στήριξη ΚΙΝΑΛ, ΝΔ και… ΑΕΚ

Γιάννης Βούρος: Διεκδικεί τη δημαρχία Νέας Φιλαδέλφειας με στήριξη ΚΙΝΑΛ, ΝΔ και… ΑΕΚ

Ο Γιάννης Βούρος διεκδικεί το χρίσμα του δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνος με την υποστήριξη του ΚΙΝΑΛ, της ΝΔ, αλλά και της ΑΕΚ.

Τους σαράντα έφτασαν οι υποψήφιοι του συνδυασμού «Πολιτών Πολιτεία» του Γιάννη Βούρου, ο οποίος διεκδικεί τον δημαρχιακό θώκο του δήμου Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνος.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε στον ανεξάρτητο συνδυασμό μας «Νέα Φιλαδέλφεια – Νέα Χαλκηδόνα Πολιτών Πολιτεία» ακόμη 7 αξιόλογες συμπολίτισσές μας, φτάνοντας έτσι στους 40 έως σήμερα υποψήφιους/ες δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους» ανέφερε σε ανακοίνωσή της η παράταξη Βούρου. Και οι επτά νέες υποψήφιες είναι γυναίκες και πρόκειται για τις:

Αγοραστού Παναγιώτα (Νάγια), τελοιοφ. νομικής

Ανδρώνη Νικολέττα, ηθοποιός

Βασιλείου Στέλλα, οικονομολόγος

Βασιώτου Ελένη, μαία

Καρακούλη Μαριλένα, ιδ. υπάλληλος

Χνάρη Χρυσούλα (Σίσσυ), ειδ. αναλ. πολυεθνικών

Ψύλλου Παρασκευή (Βιβή), τελειοφ. φυσικοθεραπείας, ιδ. υπάλληλος

Στο πλευρό του Γ. Βούρου έχει ταχθεί επίσης και ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Κώστας Μπίγαλης.

Ο γνωστός ηθοποιός «τρέχει» εδώ και μερικούς μήνες την υποψηφιότητά του, γυρίζοντας από σπίτι σε σπίτι και από γειτονιά σε γειτονιά.

Ο συνδυασμός του Γιάννη Βούρου είναι ανεξάρτητος, με στελέχη από όλες τις παρατάξεις, ωστόσο τον στηρίζουν τόσο το Κίνημα Αλλαγής, όσο και η Νέα Δημοκρατία ενώ χαίρει της στήριξης και του φίλαθλου κόσμου και της διοίκησης της ΑΕΚ ενόψει της ολοκλήρωσης κατασκευής του νέου γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια το 2020. Υπενθυμίζεται πως ο Γιάννης Βούρος υπήρξε αθλητής του στίβου και ποδοσφαιριστής στα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ ενώ έχει διατελέσει και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

«Στο ερώτημα των φίλων μου “γιατί πας να μπλέξεις” απάντησα ότι το προσωπικό μου χρέος είναι να συμβάλλω στη βελτίωση της κοινωνίας και όχι να παρατηρώ απαθής τη φθορά της» ήταν η απάντηση του όταν ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του. Το σύνθημά του είναι: «Η αλήθεια υπάρχει, είμαστε εμείς» και τονίζει: «Αυτή την αλήθεια θέλω να υπηρετήσω και σας προσκαλώ μαζί να αναδείξουμε».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.