ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ηθοποιός από το «Καφέ της Χαράς» υποψήφιος με την Ένωση Κεντρώων (φωτο)

Ηθοποιός από το «Καφέ της Χαράς» υποψήφιος με την Ένωση Κεντρώων (φωτο)

Με ανακοίνωσή του, το γραφείο Τύπου της Ένωσης Κεντρώων γνωστοποίησε πως ο ηθοποιός Γιάννης Παπαθανάσης θα είναι υποψήφιος στην Αιτωλοακαρνανία με το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη.

Υπηρετεί εδώ και χρόνια την υποκριτική έχοντας στο ενεργητικό του δεκάδες πετυχημένα σήριαλ, ταινίες και θεατρικές παραστάσεις. Ωστόσο τον απολαύσαμε ιδιαίτερα στον ρόλο του Σταύρακα στο δημοφιλές σήριαλ, το «Καφέ της Χαράς».

Ο ηθοποιός Γιάννης Παπαθανάσης αποφάσισε να προσφέρει στα κοινά και να υπηρετήσεις πλέον και την πολιτική βάζοντας υποψηφιότητα για τις βουλευτικές εκλογές στην Αιτωλοακαρνανία στο πλευρό του Βασίλη Λεβέντη.

Η υποψηφιότητά του είναι μάλιστα επίσημη αφού πριν λίγη ώρα, το γραφείο Τύπου της «Ένωσης Κεντρώων» έστειλε ανακοίνωση με την υποψηφιότητα του ηθοποιού.

Διάβασε την ανακοίνωση:

Στην Αιτωλοακαρνανία θα είναι υποψήφιος ο γνωστός ηθοποιός Γιάννης Παπαθανάσης με το ψηφοδέλτιο της Ένωσης Κεντρώων. Ο Γ. Παπαθανάσης θα δώσει την εκλογική μάχη στον τόπο που αγάπησε και μεγάλωσε, ενώνοντας τις δυνάμεις με όλους τους ενεργούς πολίτες για μια ισχυρή Ένωση Κεντρώων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.