ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ευρωεκλογές 2019: Η selfie και τα χαμόγελα της Μυρσίνης Λοϊζου με τον Αλέξη Τσίπρα (φώτο)

Ευρωεκλογές 2019: Η selfie και τα χαμόγελα της Μυρσίνης Λοϊζου με τον Αλέξη Τσίπρα (φώτο)

Η μέρα «απαιτούσε» χαλαρή διάθεση. Έτσι όταν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκαν στο Μαξίμου για το γεύμα που τους παρέθεσε ο Αλέξης Τσίπρας, μάλλον κανείς δεν είχε διάθεση για «βαριές» πολιτικές κουβέντες.

Τα χαμόγελα περίσσευαν. Και δεν έλειψαν οι… selfie. Όπως αυτή που τράβηξε και ανέβασε στο λογαριασμό της στο Facebook, η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μυρσίνη Λοΐζου. Δίπλα της, χαμογελαστός όπως κι εκείνη, ο Αλέξης Τσίπρας, με τη μπορντό ζακέτα του και το μπλε πουκάμισο.

Η Μυρσίνη Λοΐζου ανέβασε και μια δεύτερη φωτογραφία, αυτή με την ανθυποψήφιά της Ιωάννα Κοντούλη και τον υπουργό Επικρατείας Χριστόφορο Βερναρδάκη.

Ο πρώτος που είχε… σποϊλάρει, πάντως, για τα όσα έγιναν στη βεράντα του Μεγάρου Μαξίμου κάτω από τον καταγάλανο αττικό ουρανό ήταν ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρωθυπουργός ανέβασε στο twitter φωτογραφίες από το τραπέζι που έκανε στους υποψήφιους ευρωβουλευτές. Παρόντες στο γεύμα στη βεράντα του Μαξίμου ήταν μεταξύ άλλων ο Θεοδόσης Πελεγρίνης, η Φωτεινή Σκοπούλη, ο Κώστας Αρβανίτης, η Μυρσίνη Λοΐζου, ενώ μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα τους υποψήφιους ευρωβουλευτές συνάντησαν οι υπουργοί Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης και Χριστόφορος Βερναρδάκης.

«Όλοι έτοιμοι για τη μάχη απέναντι στη λιτότητα, στο νεοφιλελευθερισμό και την ακροδεξιά. Για μία προοδευτική Ευρώπη της κοινωνικής δικαιοσύνης και της εργασίας. Για μία Ευρώπη των πολλών», ήταν το μήνυμα του Αλέξη Τσίπρα.


Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.