ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Από τα γήπεδα στο «στίβο» της πολιτικής – Ο Τότης Φυλακούρης υποψήφιος στις εκλογές – Με ποιον κατεβαίνει (φώτο)

Από τα γήπεδα στο «στίβο» της πολιτικής – Ο Τότης Φυλακούρης υποψήφιος στις εκλογές – Με ποιον κατεβαίνει (φώτο)

Άλλος ένας άνθρωπος από τον χώρο του αθλητισμού προστέθηκε στον συνδυασμό «Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής», με επικεφαλής τον υποψήφιο περιφερειαρχη Αττικής, Γιάννη Σγουρό. Πρόκειται για τον βετεράνο ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού και της εθνικής Ελλάδας, Τότη Φυλακούρη, ο οποίος θα είναι υποψήφιος στην Περιφερειακή Ενότητα Κεντρικού Τομέα.

Ο δημοφιλής πρώην αθλητής κατέκτησε τέσσερα πρωταθλήματα Ελλάδος (1964, 1969, 1970, 1972) και δύο Κύπελλα (1967, 1969) με την πράσινη φανέλα, ενώ ήταν μέλος της ομάδας που έφτασε στον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών Ευρώπης το 1971.

Το 2005 είχε αναλάβει και χρέη υπηρεσιακού προπονητή στο «τριφύλλι», ενώ το 1968 κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου Ενόπλων με την Εθνική Ενόπλων στη Βαγδάτη. Επίσης, αγωνίστηκε στην εθνική Ελπίδων, με την οποία το 1969 κατέκτησε το Βαλκανικό Κύπελλο.

Πλέον, εισέρχεται ενεργά και στον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης, με την υποψηφιότητα του στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.