ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Ε.Μαρινάκης με την υποψήφια δημοτική σύμβουλο Πειραιά Ε.Κάτρη Μεϊντάση

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Ε.Μαρινάκης με την υποψήφια δημοτική σύμβουλο Πειραιά  Ε.Κάτρη Μεϊντάση

Συνάντηση και σύντομη συνομιλία είχε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Ε.Μαρινάκης με την υποψήφια δημοτική σύμβουλο Πειραιά Ειρήνη Κάτρη Μεϊντάση κατά τα αποκαλυπτήρια της προτομής του «Νικηταρά».

Η Ειρήνη Κάτρη Μεϊντάση είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος (όπως και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού) με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» του νυν δημάρχου Γιάννη Μώραλη.

Η κα Κάτρη Μεϊντάση γέννημα-θρέμα Πειραιώτισσα, και κόρη πρώην ανώτατου στελέχους της ΕΛΑΣ είναι απόφοιτη της Ιωνιδείου Σχολής, έχει εργαστεί ως σύμβουλος επικοινωνίας και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον τομέα της διαφήμισης και του μάρκετινγκ, καθώς είναι ιδιοκτήτρια διαφημιστικής εταιρείας στον Πειραιά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.