Η Γεωργία Μπιτάκου και ο Πέτρος Ιμβριος στηρίζουν τον Τάσο Γκουριώτη στην Γλυφάδα

Η Γεωργία Μπιτάκου και ο Πέτρος Ιμβριος στηρίζουν τον Τάσο Γκουριώτη στην Γλυφάδα

Η νομικός και δημοσιογράφος Γεωργία Μπιτάκου, με την συνοδεία του γνωστού καλλιτέχνη Πέτρου Ιμβριου έδωσε δυναμικό «παρών» στην συγκέντρωση διακήρυξης της υποψηφιότητας για την δημαρχία της Γλυφάδας, του υποψηφίου δημάρχου Τάσου Γκουριώτη.

Η γνωστή ακτιβίστρια του πατριωτικού χώρου και βασική συντελεστής των δύο μεγάλων συλλαλητηρίων για την διάσωση της Μακεδονίας, σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, δήλωσε ότι «Η υποψηφιότητα του Τάσου Γκουριώτη για την Γλυφάδα είναι πραγματικά καλή τύχη για την περιοχή. Είναι άνθρωπος που θα δώσει πολλά στην πόλη του. Γιατί έχει ένα σπάνιο για την εποχή μας, χαρακτηριστικό: Κάνει ότι λέει»!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την στήριξή του έδωσε στον Τάσο Γκουριώτη και ο Πέτρος Ιμβριος, στον οποίο του ευχήθηκε «Καλή δύναμη επ’ωφελεία της Γλυφάδας και των δημοτών της. Και να κάνεις ότι μπορείς στην μάχη κατά της εγκληματικότητας στην περιοχή».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.