ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Τέσσερις νέοι υποψήφιοι με τον Γιάννη Μώραλη και τον «Πειραιά Νικητή» (φώτο)

Τέσσερις νέοι υποψήφιοι με τον Γιάννη Μώραλη και τον «Πειραιά Νικητή» (φώτο)

Τέσσερις ακόμα υποψήφιοι Κοινοτικοί Σύμβουλοι συντάσσονται με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» και τον Γιάννη Μώραλη στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου.

Πρόκειται για την κα Ελένη Σίνη, τον κ. Ευάγγελο Γεωργούλη και τον κ. Ιωάννη Αλεξανδράκη υποψήφιους στην Β΄ Δημοτική Κοινότητα και τον κ. Βασίλη Δημητρόπουλο υποψήφιο στην Γ΄ Δημοτική Κοινότητα.

Βιογραφικά στοιχεία υποψηφίων

Η κα Ελένη Σίνη έχει γεννηθεί και έχει μεγαλώσει στον Πειραιά. Είναι συνταξιούχος και είχε εργαστεί ως ιδιωτική υπάλληλος. Είναι μέλος της Αδελφότητας Κρητών Πειραιά «Η Ομόνοια».

Ο κ. Ευάγγελος Γεωργούλης έχει μεγαλώσει στον Πειραιά. Είναι απόφοιτος της Ελληνογαλλικής Σχολής Πειραιά «Jeanne D’arc» και σπούδασε Τουριστικές Επιχειρήσεις στο Τ.Ε.Ι. Αθήνας. Ασχολείται με τη Ναυτιλία στην οικογενειακή επιχείρηση που εδρεύει στον Πειραιά. Δραστηριοποιείται επίσης ως εμπορικός αντιπρόσωπος εταιρειών και υπεύθυνος στο κομμάτι του εφοδιασμού πλοίων. Είναι εν ενεργεία Σύμβουλος στην Β’ Δημοτική Κοινότητα με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής».

Ο κ. Ιωάννης Αλεξανδράκης ζει στον Πειραιά. Είναι συνταξιούχος τεχνικός του ΟΤΕ. Είναι μέλος της Αδελφότητας Κρητών Πειραιά «Η Ομόνοια». Έχει διατελέσει Σύμβουλος στην Β΄ Δημοτική Κοινότητα.

Ο κ. Βασίλης Δημητρόπουλος μεγάλωσε και ζει στο Ν. Φάληρο. Είναι συνταξιούχος τραπεζικός. Έχει διατελέσει Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Ν. Φαλήρου και στο Γυμνάσιο Ν. Φαλήρου.

O Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης σε δήλωσή του τόνισε:

«Καλωσορίζω τους Βασίλη Δημητρόπουλο, Ιωάννη Αλεξανδράκη και Ελένη Σίνη, οι οποίοι συμπορεύονται με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» ως υποψήφιοι Κοινοτικοί Σύμβουλοι στις προσεχείς δημοτικές εκλογές. Είναι συμπολίτες μας που γνωρίζουν τα προβλήματα της περιοχής τους και μπορούν να συνεισφέρουν, προκειμένου να βελτιωθεί η καθημερινότητα των κατοίκων στις Κοινότητες που είναι υποψήφιοι. Επίσης εκ νέου υποψήφιος θα είναι ο Βαγγέλης Γεωργούλης, εν ενεργεία Σύμβουλος με τον συνδυασμό μας στην Β΄ Κοινότητα, με τον οποίο είχα μια εποικοδομητική συνεργασία τα τελευταία 4,5 χρόνια. Οι Δημοτικές Κοινότητες έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα για τον «Πειραιά Νικητή», επιτελούν σημαντικό ρόλο για την επίλυση ζητημάτων καθημερινότητας και θα δώσουμε ακόμα μεγαλύτερη έμφαση στις Δημοτικές Κοινότητες τα επόμενα χρόνια».

Η κα Ελένη Σίνη σε δήλωσή της επεσήμανε: «Νοιάζομαι για τα κοινά της πόλης μου και μου αρέσει να είμαι χρήσιμη στους συμπολίτες μου, να συμμετέχω ενεργά με συνέπεια και να προσπαθώ για το καλύτερο για τον Πειραιά. Οφείλουμε να δώσουμε μάχη για μια καθαρή, πολιτισμένη και όμορφη πόλη».

Ο κ. Ιωάννης Αλεξανδράκης ανέφερε σε δήλωσή του:

«Είμαι υποψήφιος Κοινοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» και τον Γιάννη Μώραλη, γιατί επιθυμώ να εργαστώ για την Β΄ Δημοτική Κοινότητα».

Ο κ. Βασίλης Δημητρόπουλος υπογράμμισε σε δήλωσή του:

«Ζω στο Νέο Φάληρο τα τελευταία 45 χρόνια. Έχω δει να γίνονται πολλές παρεμβάσεις στην Γ΄ Δημοτική Κοινότητα και επιθυμώ να συμβάλω, προκειμένου να βοηθήσω από την πλευρά μου στην περαιτέρω ανάπτυξη της περιοχής μου».

Ο κ. Ευάγγελος Γεωργούλης σε δήλωσή του επεσήμανε:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Με απόλυτο αίσθημα ευθύνης και συνέπειας αποφάσισα να είμαι εκ νέου υποψήφιος σύμβουλος της Β´ Δημοτικής Κοινότητας Πειραιά στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» με επικεφαλής τον νυν Δήμαρχο της πόλης μας Γιάννη Μώραλη. Ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου και δηλώνω παρών στον αγώνα που ξεκινήσαμε όλοι μαζί το 2014 για να βγει ο Πειραιάς Νικητής».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.