ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

«Σπάσε» τις παρέες τις δημοτικής διαπλοκής δηλώνοντας υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στη Γλυφάδα

«Σπάσε» τις παρέες τις δημοτικής διαπλοκής δηλώνοντας υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στη Γλυφάδα

Η δημοτική παράταξη «Η Γλυφάδα Μπροστά» είναι η νέα δύναμη στην πόλη της Γλυφάδας και η νέα αυτοδιοικητική δύναμη στις όμορες περιοχές του Ελληνικού-Αργυρούπολης, της Βούλας και της Βάρης-Βουλιαγμένης.

Γιατί, ότι συμβαίνει στην Γλυφάδα, καλό ή κακό, συμβαίνει και στους όμορους δήμους.

Η συμμετοχή σου στην διοίκηση του δήμου Γλυφάδας είναι η δύναμή σου. «Η Γλυφάδα Μπροστά» σου προσφέρει αυτή την δυνατότητα.

Μην αφήνεις τους άλλους να αποφασίζουν για σένα.

«Σπάμε τις παρέες» της δημοτικής διαπλοκής και δίνουμε τη δυνατότητα σε ανθρώπους που θέλουν να βοηθήσουν την πόλη να συμμετέχουν αποτελεσματικά στη διοίκησή της και στον έλεγχο της δημοτικής εξουσίας

Σε αυτήν την προσπάθεια σε θέλουμε μαζί μας! Βοήθησέ μας με τη συμμετοχή σου και τις ιδέες σου.

Η παράταξη «Η Γλυφάδα μπροστά» είναι ανοιχτή για όλους.

Δήλωσε την υποψηφιότητά σου ως δημοτικός/ή σύμβουλος και έλα μαζί μας, ακόμα και αν ζεις, εργάζεσαι ή είσαι εγγεγραμμένος στους όμορους δήμους Ελληνικού-Αργυρούπολης και Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης.

Ακόμα και αν δεν εκλεγείς, συμμετέχεις στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Γλυφάδας μέσω των δημοτικών συμβούλων που θα εκλεγούν και του επικεφαλής της παράταξης «Η Γλυφάδα Μπροστά» που θα είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να καταθέτουν τις ερωτήσεις σου και τις αναφορές σου στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Δήλωσε την υποψηφιότητά σου για δημοτικός σύμβουλος εδώ. Η προεπιλογή της υποψηφιότητάς σου θα γίνει εντός 48 ωρών!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΠΡΟΣΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.