Στο «Επίκεντρο» ο Νίκος Νικολόπουλος: Παρουσιάζει το πρόγραμμά του για τον δήμο Πατρέων (βίντεο)

Στο «Επίκεντρο» ο Νίκος Νικολόπουλος: Παρουσιάζει το πρόγραμμά του για τον δήμο Πατρέων (βίντεο)

Συνεχίζει να πρωτοτυπεί ο ανεξάρτητος βουλευτής και υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων, Νίκος Νικολόπουλος, με την προεκλογική καμπάνια του εν όψει των επικείμενων δημοτικών εκλογών.

Μετά τα ευρηματικά σποτ ανακοίνωσης της υποψηφιότητάς του σε σκηνικό που θύμιζε μαιευτήριο, ο υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων ανέβασε ένα νέο βίντεο με το οποίο καλεί τους δημότες της Πάτρας να παραβρεθούν στην εκδήλωση παρουσίασης του προγράμματος της «Νέας Πάτρας», η οποία θα πραγματοποιηθεί στον πολυχώρο «Επίκεντρο».

Στο ευρηματικό σποτ ακούμε τον διάλογο δύο γυναικών που έχει ως εξής:

-Ρε συ, μου είπαν ότι ο Νίκος Νικλόπουλος πάει στο «Επίκεντρο».

– Άσε τα σου ‘παν και τα μου ‘παν, δεν μου κάνει έκπληξη γιατί ο Νίκος Νικολόπουλος είναι πάντα στο «Επίκεντρο».

Διαφημίζοντας με έναν ιδιαίτερο τρόπο την εκδήλωση της «Νέας Πάτρας», που θα πραγματοποιηθεί στον πολυχώρο «Επίκεντρο» την Δευτέρα 15/4, στις 18:30.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.