ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Δημοσκόπηση: Μεγάλη διαφορά υπέρ Γ.Πατούλη κόντρα σε Ρ.Δούρου στην Αττική- Ρυθμιστές οι ψηφοφόροι της «Ελληνικής Αυγής»

Δημοσκόπηση: Μεγάλη διαφορά υπέρ Γ.Πατούλη κόντρα σε Ρ.Δούρου στην Αττική- Ρυθμιστές οι ψηφοφόροι της «Ελληνικής Αυγής»

Μεγάλη είναι η διαφορά με την οποία προηγείται στην τελευταία δημοσκόπηση της Metron Analysis ο Γιώργος Πατούλης, υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας για την περιφέρεια Αττικής, κόντρα στην νυν περιφερειάρχη Ρένα Δούρου.

Σύμφωνα με τα ευρήματά της δημοσκόπησης, η οποία παρουσιάζεται αναλυτικά στο «Βήμα της Κυριακής» ο κ. Πατούλης συγκεντρώνει υπερδιπλάσια ποσοστά από την υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα, η κ. Δούρου, παρά την ευρεία στήριξη της από το επικοινωνιακό επιτελείο του Μέγαρου Μαξίμου κινδυνεύει να χάσει και τη δεύτερη θέση, καθώς σύμφωνα και με αυτή τη δημοσκόπηση μοιράζεται τη δεύτερη θέση με τον πρώην περιφερειάρχη και υποψήφιο του ΚΙΝΑΛ Γιάννη Σγουρό.

Εδώ υπάρχει ένας κίνδυνος για τον Γ.Πατούλη: Να περάσει στον β’ γύρο ο Γ.Σγουρός αντί για την Ρ.Δούρου και εν συνεχεία να συνασπίσει την Αριστερά στο πρόσωπό του με αποτέλεσμα να «στριμωχθεί» ο υποψήφιος της ΝΔ.

Σε αυτή την περίπτωση μόνο οι ψήφοι του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή (Ελληνική Αυγή για την Αττική) θα μπορούσαν να τον απομακρύνουν από τον κίνδυνο απώλειας της εκλογής.

Οι οποίοι ψήφοι μπορεί στην συγκεκριμένη ανάλυση να εμφανίζονται στο 4%, αλλά η ίδια εταιρεία στις δημοτικές του 2014 έδινε επίσης 4% στον Λαϊκό Σύνδεσμο και η κάλπη «έβγαλε» 11,13%!

Στον β’γύρο στην περιφερειακές εκλογές του 2014 οι οπαδοί του Λαϊκού Συνδέσμου «γύρισαν την πλάτη» στον Γ.Σγουρό που υποστηριζόταν από ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, λόγω των διώξεων κατά του κόμματος από την κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου κι έτσι βγήκε οριακά η Ρ.Δούρου.

Αρα οι οπαδοί του Λαϊκού Συνδέσμου, μπορεί και πάλι να είναι οι ρυθμιστές…

Στην Περιφέρεια Αττικής η Ελληνική Αυγή εξέλεξε 6 περιφερειακούς συμβούλους.

Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία της στα νησιά της Ελληνικής Αυγής σε Α΄ Πειραιώς (Ύδρα, Πόρος, Σπέτσες, Κύθηρα, Αίγινα) με ποσοστό 13,72% που σημείωσε το οποίο ήταν σχεδόν διπλάσιο από το 7,25% που είχε λάβει το κόμμα τον Ιούνιο του 2012.

Επίσης, παγίωση του υψηλότατου ποσοστού της παρατηρείται και στην περιφέρεια δυτικής Αττικής (Ελευσίνα, Μάνδρα, Μέγαρα, Ασπρόπυργος, Φυλή), όπου έλαβε και το μεγαλύτερο ποσοστό της, δηλαδή 14,75%.

Αναλυτικότερα, τα ποσοστά των υποψηφίων που δίνει τώρα η Metron Analysis:

Γιώργος Πατούλης (ΝΔ) 30%

Ρένα Δούρου (ΣΥΡΙΖΑ) 14%

Γιάννης Σγουρός (ΚΙΝΑΛ) 14%

Ηλίας Παναγιώταρος (Χρυσή Αυγή) 4%

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Γιάννης Πρωτούλης (ΚΚΕ) 4%

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.