ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Γ.Πατούλης για Τσίπρα: «Έβαλε πολύ χαμηλά τον πήχη για την Αττική»

Γ.Πατούλης για Τσίπρα: «Έβαλε πολύ χαμηλά τον πήχη για την Αττική»

Σφοδρή κριτική στον πρωθυπουργό ασκεί ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, με αφορμή τη στήριξη του στο μέχρι σήμερα έργο της Ρένας Δούρου στην Περιφέρεια, λέγοντας ότι ο Αλέξης Τσίπρας «έβαλε πολύ χαμηλά τον πήχη για την Αττική».

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Αξίζουμε καλύτερα. Στις 26 Μαΐου, η Αττική κάνει μια Νέα Αρχή

Αν ο κ. Πρωθυπουργός πιστεύει πραγματικά, ότι η θητεία της κας Δούρου στην Περιφέρεια Αττικής αποτελεί παράδειγμα πετυχημένης τοπικής διακυβέρνησης, γι’ αυτό αξίζει να στηριχθεί εκ νέου η υποψηφιότητα της, σημαίνει ότι αποδέχεται την προσωπική του ευθύνη για όλα όσα συνέβησαν στη μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας, τα προηγούμενα χρόνια.

Ευθύνη που θα καταλογιστεί στην κάλπη της 26ης Μαΐου.

Μπορεί να αμφισβητεί τις δημοσκοπήσεις γιατί δεν τον βολεύουν.

Θα εκπλαγεί δυσάρεστα την ημέρα των εκλογών, όπως έχει εκπλαγεί από την αντίδραση της συντριπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού λαού αλλά και της ομογένειας, απέναντι στην επαίσχυντη συμφωνία των Πρεσπών.

Μην περιμένει οι πολίτες να στηρίξουν τις επιλογές του, όταν επιμένει να στηρίζει πρόσωπα και πολιτικές που αναπαραγάγουν το ξοφλημένο μοντέλο της κομματοκρατίας , της αναποτελεσματικότητας , της ανεπάρκειας και της αναξιοπιστίας.

Αν πιστεύει ότι στους πολίτες της Αττικής αξίζει ξανά μια Δούρου, αυτό σημαίνει ότι έχει βάλει πολύ χαμηλά τον πήχη για την Αττική.

Και οι πολίτες της Αττικής θα τον τιμωρήσουν, γιατί πιστεύουμε ότι αξίζουμε καλυτέρα, γιατί μπορούμε περισσότερα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στις 26 Μαΐου η Αττική θα κάνει μία Νέα Αρχή».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.