Την Κυριακή πραγματοποιείται το 1ο Τακτικό Συνέδριο της «Νέας Δεξιάς» του Φαήλου Κρανιδιώτη

Την Κυριακή πραγματοποιείται το 1ο Τακτικό Συνέδριο της «Νέας Δεξιάς» του Φαήλου Κρανιδιώτη

Το πρώτο τακτικό συνέδριό του θα πραγματοποιήσει το κόμμα της «Νέας Δεξιάς» την ερχόμενη Κυριακή 21 Απριλίου στο ξενοδοχείο Royal Olympic.

Όπως έγινε γνωστό με ανακοίνωση του κόμματος οι εργασίες του Συνεδρίου, στο οποίο θα παρουσιαστούν και οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές της «Νέας Δεξιάς», θα αρχίσουν στις 09:00, με την προσέλευση των συνέδρων.

Θα ακολουθήσει εισήγηση του Γενικού Γραμματέα της «Νέας Δεξιάς», Χρήστου Χρηστίδη, για την έγκριση των τροποποιήσεων του καταστατικού όπως και η ομιλία του Προέδρου του κόμματος, Φαήλου Κρανιδιώτη, στις 12:00.

Το Συνέδριο θα ολοκληρωθεί με αρχαιρεσίες για την εκλογή Προέδρου, Γενικού Γραμματέα και των τριάντα αιρετών μελών της Κεντρικής Επιτροπής.

Το ξενοδοχείο Royal Olympic. Βρίσκεται στην οδό Αθανασίου Διάκου 28, (Στύλοι Ολυμπίου Διός, Στάση Μετρό “Ακρόπολη”). (αίθουσα OLYMPIA).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.