ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Μεγάλη συγκέντρωση του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή στην Πτολεμαΐδα

Μεγάλη συγκέντρωση του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή στην Πτολεμαΐδα

Mε την παρουσία εκατοντάδων πολιτών από τους νομούς της Δυτικής Μακεδονίας ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου η παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Ελληνικής Αυγής για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή για την Ευρωβουλή.

Εν μέσω κλίματος ενθουσιασμού η εκδήλωση ξεκίνησε με την εισαγωγική ομιλία του Αρτέμη Ματθαιόπουλου, μέλους του Πολιτικού Συμβουλίου και εκ νέου υποψήφιου δημάρχου Θεσσαλονίκης.

Εν συνεχεία το λόγο έλαβαν οι υπεύθυνοι των Οργανωτικών Πυρήνων του κινήματος στη Δυτική Μακεδονία και συγκεκριμένα οι Καραβελιάς Στέλιος από την Κοζάνη, Σπύρος Αλέξης από την Πτολεμαΐδα, Τασούλας Γιάννης από τα Γρεβενά και Τούφας Στέλιος από την Καστοριά, οι οποίοι τόνισαν πως «η αναμενόμενη εκλογική καθίζηση του κυβερνώντος κόμματος σε ολόκληρη την Μακεδονία δεν μπορεί να αποτελέσει λύση, καθώς πρέπει να εκφραστεί στις κάλπες και η δυσφορία του ελληνικού λαού απέναντι στην ΝΔ, η απάτη της οποίας συνοψίζεται στη διαβεβαίωση ότι θα αναγκαστεί “να σεβαστεί τη Συμφωνία των Πρεσπών”».

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=lSm-WxUUmgc

Αργότερα, το λόγο έλαβε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας με την Ελληνική Αυγή, συναγωνιστής Σαββουλίδης Χρήστος, ο οποίος ανέπτυξε το πρόγραμμα της παράταξης για όλα τα μείζονα τοπικά προβλήματα.

Εκ μέρους της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Λαϊκού Συνδέσμου το λόγο έλαβε ο βουλευτής Κιλκίς, συναγωνιστής Χρήστος Χατζησάββας, τονίζοντας μεταξύ άλλων τους αγώνες που έδωσε η Χρυσή Αυγή εντός κι εκτός κοινοβουλίου για το σκοπιανό, αλλά και την απόλυτη συσπείρωση των υπόλοιπων κομμάτων εναντίον της, καθιστώντας στην ουσία τον οποιοδήποτε διαχωρισμό σε αριστερούς και δεξιούς άχρηστο.

Στη συνέχεια το λόγο έλαβαν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής και κατά σειρά οι Σιδέρη-Τσάμη Μαρία, Κωνσταντίνου Θανάσης και Λαγός Γιάννης και τόνισαν ότι αποτελεί «τίτλο τιμής» να δέχονται λασπολογίες από πολιτικά ανδρείκελα όπως ο ανθέλληνας Καιρίδης της ΝΔ και οι νεομπολσεβίκοι του ΣΥΡΙΖΑ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο Λαϊκός Σύνδεσμος συγκεντρώνει εκατοντάδες Μακεδόνες και διοργανώνει εκδηλώσεις με πάθος και παλμό, όταν οι βουλευτές και τα στελέχη του ΑΥΡΙΖΑ εκδιώκονται από χωρίου εις χωρίον σε Κιλκίς, Κατερίνη, Σέρρες, Δράμα, Γιαννιτσά, Πτολεμαΐδα, Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Βέροια και αλλού» τόνισαν στις ομιλίες τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.