Ο πρώτος διοικητής της Δύναμης «Δ» αντιστράτηγος Α.Βίγλας στο ψηφοδέλτιο «Η Γλυφάδα Μπροστά» του Τ.Γκουριώτη

Ο πρώτος διοικητής της Δύναμης «Δ» αντιστράτηγος Α.Βίγλας στο ψηφοδέλτιο «Η Γλυφάδα Μπροστά» του Τ.Γκουριώτη

Ο πρώτος διοικητής της Δύναμης «Δ», της Διακλαδικής Δύναμης Ειδικών Επιχειρήσεων του ΓΕΕΘΑ, αντιστράτηγος ε.α Αναστάσιος Βίγλας, γέννημα θρέμμα Γλυφαδιώτης, κατεβαίνει δυναμικά με την παράταξη «Η Γλυφάδα Μπροστά» του υποψήφιου δήμαρχου Γλυφάδας, Τάσου Γκουριώτη!

Ο αντιστράτηγος Αναστάσιος Βίγλας εισήγαγε νέες μεθόδους εκπαίδευσης στις Ειδικές Δυνάμεις και όταν συστήθηκε το 2013 η Δύναμη «Δ», την οργάνωσε με τέτοιο τρόπο που για πρώτη φορά οι Ειδικές Δυνάμεις Στρατού, Ναυτικού και Αεροπορίας λειτουργούσαν με ενιαίο πνεύμα και τρόπο δράσης.

Να υπενθυμίσουμε ότι τον κορμό της Δύναμης «Δ» αποτελούν κυρίως μονάδες των Ειδικών Δυνάμεων και συγκεκριμένα: η Ζ’ Μοίρα Αμφιβίων Καταδρομών (Ζ ΜΑΚ), το Ειδικό Τμήμα Αλεξιπτωτιστών (ΕΤΑ), οι Ομάδες Υποβρύχιων Καταστροφών (ΟΥΚ) και η 31η Μοίρα Επιχειρήσεων Έρευνας – Διάσωσης (31 ΜΕΕΔ).

Στη δήλωση ένταξής του στην παράταξη του Τάσου Γκουριώτη, ο αντιστράτηγος Α. Βίγλας σημειώνει ότι:

«Ευχαριστώ τον Τάσο Γκουριώτη που μου δίνει την ευκαιρία να προσφέρω στην πόλη μου και να την «καθαρίσουμε» από πάσης φύσεως εγκληματικά στοιχεία τα οποία ενίοτε βρίσκονται και πίσω από τα γραφεία και καταχρώνται τα χρήματα των δημοτών της Γλυφάδας.

Η μάχη κατά της εγκληματικότητας είναι μόνο ένα άξονας της πολιτικής μας στον δήμο . Μερικά από τα υπόλοιπα προβλήματα της Γλυφάδας για τα οποία θα δώσω όλη μου τη δύναμη προκειμένου είτε τα λάθη του παρελθόντος να διορθωθούν είτε να εμποδίσουμε νέες αποφάσεις επιβάρυνσης της ζωής τον πολιτών της Γλυφάδας είναι η απομάκρυνση των γραμμών του τραμ από το κέντρο της πόλης και η μεταφορά του στο παραλιακό μέτωπο, να καθαρίσει η πόλη από πάσης φύσεως σκουπίδια που την πνίγουν και η δημιουργία θέσεων πάρκινγκ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο υποψήφιος δήμαρχος Γλυφάδας Τάσος Γκουριώτης, καλωσορίζοντας τον Α. Βίγλα δήλωσε: «Και οι Ειδικές Δυνάμεις των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων στο πλευρό μας. Η νίκη είναι μονόδρομος.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.