ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αθηνά Λυγνού: «Δεν στηρίζω τον Γ.Παπανικολάου στην Γλυφάδα – Ελέγχεται για παραβάσεις»

Αθηνά Λυγνού: «Δεν στηρίζω τον Γ.Παπανικολάου στην Γλυφάδα – Ελέγχεται για παραβάσεις»

Με ιδιαίτερα αιχμηρό τρόπο η επικεφαλής της παράταξης «Ανοικτοί Ορίζοντες» και δημοτική σύμβουλος Γλυφάδας, Αθηνά Λυγνού (η οποία λόγω προσωπικών λόγων δεν μετέχει στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές παρά το σημαντικό ποσοστό που συγκέντρωσε στις τρεις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις) διαχωρίζει την θέση της από τα κάποια στελέχη της που έσπευσαν να ενταχθούν στην παράταξη του απερχόμενου δημάρχου Γιώργου Παπανικολάου.

Διακηρύσσει ότι «δεν τον στηρίζει» καθώς «ελέγχεται για παρατυπίες, παραλήψεις και παραβάσεις, από τα αρμόδια θεσμικά όργανα» δίνοντας συνέχεια στις καταγγελίες κατά του Γιώργου Παπανικολάου για πλαστογραφίες πρακτικών του δημοτικού συμβουλίου με αντικείμενο αποφάσεις εκατομμυρίων ευρώ, για τις οποίες διεξάγεται, με εισαγγελική διαταγή, προκαταρτική εξέταση από τον περασμένο Νοέμβριο!

Ολόκληρη η επιστολή της Αθηνάς Λυγνού:

«Αγαπητοί συμπολίτες.

Με ανακοίνωσή μας, στις 28/3/19, σας ενημερώσαμε για τους λόγους που οι ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ δεν θα λάβουν μέρος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, τηρώντας ΟΥΔΕΤΕΡΗ ΣΤΑΣΗ.

Η απόφαση ήταν ΟΜΟΦΩΝΗ απο το Συντονιστικό μας Συμβούλιο και διευκρίνιζε επίσης πως ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ, ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ και ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ άλλη δημοτική παράταξη.

Η συμμετοχή ελάχιστων μελών μας στην παράταξη της σημερινής Δημοτικής Αρχής είναι προσωπική τους επιλογή και δεν εκφράζει τους ΑΝΟΙΧΤΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ.

Οι διαδόσεις ότι οι προσχωρήσεις αυτές έγιναν με τις ευλογίες της Προέδρου μας κ. Αθηνάς Λυγνού, είναι ψευδείς.

Είναι προφανές ότι η νέα επιλογή τους υπηρετεί πλέον το πρόγραμμα και τις αρχές της παράταξης που εντάχθηκαν και όχι τους ΑΝΟΙΧΤΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ.

Υπηρετεί τον τρόπο διοίκησης και τις αποφάσεις της Δημοτικής Αρχής, με τις οποίες εμείς συχνά διαφωνούσαμε και η οποία ελέγχεται για παρατυπίες, παραλήψεις και παραβάσεις, από τα αρμόδια θεσμικά όργανα.

Τονίζουμε ξανά, ότι θα συνεχίσουμε τη δράση μας για το καλό της πόλης και του δημόσιου συμφέροντος, παρεμβαίνοντας στα δημοτικά μας πράγματα πάντα με επεξεργασμένες προτάσεις.

Όλα τα παραπάνω αποφασίστηκαν ΟΜΟΦΩΝΑ στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής μας Γραμματεία στις 16/4/19

Με εκτίμηση

ΑΘΗΝΑ ΛΥΓΝΟΥ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δημοτική Σύμβουλος»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.