Το «άκυρο» της ΝΔ στον Κώστα Σόμμερ για τις Ευρωεκλογές που τον έστειλε στον Eνωση Κεντρώων!

Το «άκυρο» της ΝΔ στον Κώστα Σόμμερ για τις Ευρωεκλογές που τον έστειλε στον Eνωση Κεντρώων!

Η αποκάλυψη του Αλέξη Γεωργούλη, ότι βρισκόταν σε συζητήσεις με τη ΝΔ, αλλά τελικά κατέληξε υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ για τις Ευρωεκλογές, προκάλεσε πολλά σχόλια. Αλλά δεν ήταν ο μόνος.

Την πόρτα της Πειραιώς χτύπησαν κι άλλα γνωστά ονόματα με την ίδια κατάληξη.

Ο Κώστας Σόμμερ για μεγάλο διάστημα επιχείρησε να ενταχθεί στο γαλάζιο ευρωψηφοδέλτιο χωρίς επιτυχία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα είχε θεαθεί στα γραφεία της ΝΔ προκειμένου να εκφράσει την επιθυμία του αυτή, αλλά όταν η απάντηση ήταν αρνητική χτύπησε την πόρτα της Ένωσης Κεντρώων, όπου τον υποδέχτηκαν και είναι εν τέλει υποψήφιος με το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.