ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Το πρώτο τηλεοπτικό σποτ του ΚΙΝΑΛ – Τρολάρει άγρια τον ΣΥΡΙΖΑ – Δεξιά στροφή, πούρα, Dolce Vita και… αδιέξοδο

Το πρώτο τηλεοπτικό σποτ του ΚΙΝΑΛ – Τρολάρει άγρια τον ΣΥΡΙΖΑ – Δεξιά στροφή, πούρα, Dolce Vita και… αδιέξοδο

Το πρώτο τηλεοπτικό προεκλογικό σποτ έδωσε στη δημοσιότητα το Κίνημα Αλλαγής με το οποίο «τρολάρει» άγρια τον ΣΥΡΙΖΑ.

Το σενάριο έχει ως εξής: Ενας οπαδός του ΣΥΡΙΖΑ οδηγεί ένα χρωματιστό -για την ακρίβεια παρδαλό – SUV. Για μουσική υπόκρουση έχει το Bella Ciao σε μια… βλαχομπαρόκ εκτέλεση.

Στο τιμόνι έχει κολλημένο το σήμα του ΣΥΡΙΖΑ, στο καθρεφτάκι έχει κρεμάσει μπρελόκ με τον Παύλο Πολάκη, την Κατερίνα Παπακώστα και την Ελενα Κουντουρά, ενώ ένα πούρο σιγοκαίει στο ταμπλό.

Μια επιγραφή «Μπαμπά μην τρέχεις» με την φωτογραφία Τσίπρα-Καμμένου αγκαλιά από τις ένδοξες ημέρες της συμμαχίας τους, του υπενθυμίζει τα όρια ταχύτητας.

Ο οδηγός καθοδηγείται από το GPS που του λέει να στρίψει ΑΡΙΣΤΕΡΑ. Ωστόσο ο οδηγός κόβει το τιμόνι όλο δεξιά και αρχίζει να τρέχει, ενώ την ίδια ώρα το τραγούδι εναλλάσσεται στην Dolce Vita.

«Ε, ΑΡΙΣΤΕΡΑ είπαμε» φωνάζει το GPS. Ο οδηγός φτάνει σε αδιέξοδο, ενώ μπροστά του είναι ένα πολυτελές αυτοκίνητο με σημαιάκια του Κώστα Καραμανλή και της Ανγκελα Μέρκελ. Και τα δύο αυτοκίνητα είναι μπροστά από γκρεμό.

Το σύνθημα του ΚΙΝΑΛ είναι: «Οχι άλλο δεξιά το τιμόνι» και καλεί τους πολίτες να στείλουν μήνυμα: «Κίνημα Αλλαγής, τώρα».

Δείτε το πρώτο τηλεοπτικό σποτ του ΚΙΝΑΛ:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.