ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ν.Μιχαλολιάκος:«Οι ευρωεκλογές θα αναδείξουν τις πατριωτικές δυνάμεις ενάντια στην Ευρώπη των τοκογλύφων» (βίντεο)

Ν.Μιχαλολιάκος:«Οι ευρωεκλογές θα αναδείξουν τις πατριωτικές δυνάμεις ενάντια στην Ευρώπη των τοκογλύφων» (βίντεο)

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή φιλοξενήθηκε στην εκπομπή “Alpha Ρεπορτάζ” όπου είχε την ευκαιρία στο πλαίσιο της απόφασης της διακομματικής ενόψει της προεκλογικής περιόδου να εκθέσει τις θέσεις των Ελλήνων Εθνικιστών.

Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος αναφέρθηκε αρχικά στην συνεχιζόμενη φίμωση που υφίσταται η Χρυσή Αυγή και τις μεθοδεύσεις για τον αποκλεισμό του κόμματος με πρόσχημα την εξελισσόμενη Δίκη.

Ξεκαθάρισε πως καταστρατηγείται το τεκμήριο της αθωότητας, επισημαίνοντας πως υπάρχουν αποφάσεις όπως στην περίπτωση Λουκμάν, όπου το Δικαστήριο απεφάνθη πως η υπόθεση δεν έχει καμία σχέση με την Χρυσή Αυγή.

Σημείωσε την δεδηλωμένη απόφαση του κόμματος για ανανέωση προσώπων στο Ευρωκοινοβούλιο, ώστε να μην υπάρχουν “επαγγελματίες” Ευρωβουλευτές.

Για την συμφωνία των Πρεσπών επανέλαβε πως η Χρυσή Αυγή συνεχίζει τον Αγώνα για την κατάργησή της εν αντιθέσει με την Νέα Δημοκρατία που έχει δηλώσει ρητά πως θα την εφαρμόσει.

Τέλος, τόνισε πως οι Ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου θα αναδείξουν τις Εθνικιστικές και Πατριωτικές δυνάμεις σε όλη την Ευρώπη ενάντια στην Ευρώπη των τοκογλύφων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.