ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

O μεγάλος βολεϊμπολίστας & υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την «Γλυφάδα Μπροστά» Ανδρέας Ανδρεάδης με τον Ε.Μαρινάκη

O μεγάλος βολεϊμπολίστας & υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την «Γλυφάδα Μπροστά» Ανδρέας Ανδρεάδης με τον Ε.Μαρινάκη

Ο Ανδρέας Ανδρεάδης, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Η Γλυφάδα Μπροστά» του υποψήφιου δημάρχου Γλυφάδας Τάσου Γκουριώτη και ίσως ο μεγαλύτερος σύγχρονος αθλητής του ελληνικού βόλεϊ (έξι φορές πρωταθλητής), αλλά και εκ νέου πρωταθλητής με τον Ολυμπιακό, στην πανηγυρική φωτό, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος (3-0 σετ επί του ΠΑΟΚ), με το πρόεδρο του Ολυμπιακού Ε.Μαρινάκη!

O A.Ανδρεάδης είναι αντιπρόεδρος στο «Σπίτι του Αθλητή» μία συλλογική προσπάθεια για την οικονομική βοήθεια των απόρων αθλητών.

Έχει δίπλωμα προπονητή Α’ Κατηγορίας στο βόλεϊ, ενώ έχει σπουδάσει και Αθλητικό Marketing.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έχει ένα γιο 10 ετών, τον Ευάγγελο από τον πρώτο του γάμο και ετοιμάζετε σύντομα να ανεβεί το σκαλιά της εκκλησίας με την σύντροφο του και στήριγμα του Μπιλιάνα Γλιγκόροβιτς, μια πολύ σημαντική παίκτρια της Εθνικής Κροατίας στο βόλεϊ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.