ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Εκλογές 2019: Tι ισχύει με τις λίστες – Βρείτε το δήμο που ψηφίζετε

Εκλογές 2019: Tι ισχύει με τις λίστες – Βρείτε το δήμο που ψηφίζετε

Η εφαρμογή «Μάθε που ψηφίζεις» του υπουργείου Εσωτερικών για τις προσεχείς εκλογές είναι πλέον διαθέσιμη.

Σε κάποιες περιπτώσεις, ωστόσο, οι πολίτες βρίσκουν το όνομά τους σε άλλον δήμο από αυτόν που είναι δημότες, μέσα από την εν λόγω εφαρμογή.
Σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών, οι εκλογικοί κατάλογοι για τις εκλογές του Μαΐου 2019 περιλαμβάνουν τις μεταβολές μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2019 και δεν επιδέχονται αλλαγές.

Αυτό πιθανώς να σημαίνει ότι το αίτημά σας για μεταδημότευση υποβλήθηκε μετά τις 28 Φεβρουαρίου 2019.

Το υπουργείο Εσωτερικών καλεί τους πολίτες που αντιμετώπισαν αυτό το πρόβλημα να απευθυνθούν στους δήμους τους για να επικαιροποιήσουν τα στοιχεία τους, για τις μελλοντικές εκλογές.

Πληροφορίες για τις εκλογές και από τηλεφώνου

Να σημειωθεί ότι πέρα από την εφαρμογή «Μάθε που ψηφίζεις» το υπουργείο Εσωτερικών δίνει τη δυνατότητα και για τηλεφωνική ενημέρωση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παρά ταύτα, το ΥΠΕΣ καλεί τους πολίτες να χρησιμοποιούν την τηλεφωνική επιλογή για τις εκλογές μόνο αν δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός του εκλογικού κέντρου από την εφαρμογή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.