ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Μαρίνα Πατούλη: «Όταν ανακοίνωσα την υποψηφιότητά μου στον Γιώργο έγινε η κόλαση του Δάντη» (βίντεο)

Μαρίνα Πατούλη: «Όταν ανακοίνωσα την υποψηφιότητά μου στον Γιώργο έγινε η κόλαση του Δάντη» (βίντεο)

Η Μαρίνα Πατούλη, λίγο πριν τις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής, βρέθηκε στο πλατό του Πρωινό. Η ίδια παραδέχτηκε πως η πιο δύσκολη στιγμή στη σχέση της με τον Γιώργο Πατούλη, ήταν όταν ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της για δήμαρχος Αμαρουσίου. Η Μαρίνα Πατούλη εκμυστηρεύτηκε στη Φαίη Σκορδά, όλα όσα έγιναν εκείνη την περίοδο:

«Με τον Γιώργο είμαστε καλά, γιατί κι εγώ του επιφυλάσσω εκπλήξεις, άλλοτε ευχάριστες και άλλοτε δυσάρεστες. Το περιστατικό που έγινε με την υποψηφιότητά μου δεν ήταν και ό,τι πιο ευχάριστο. Το πιο δύσκολο για τη σχέση μας ήταν η ανακοίνωση της υποψηφιότητάς μου στο Μαρούσι, ενώ ήταν εν ενεργεία δήμαρχος. Ενώ του έλεγα ότι έχω το δικαίωμα να εκτεθώ και να κριθώ, δεν με άκουγε και μου έλεγε «Κάνε ό,τι θες». Όταν το ανακοίνωσα, ήταν μια συναυλία του Δάντη στο Μαρούσι και έγινε η κόλαση του Δάντη! Ανακοίνωσα την υποψηφιότητά μου ως δήμαρχος Αμαρουσίου και πάω και του λέω «Περιμένω να μου πεις συγχαρητήρια» και παθαίνει εγκεφαλικό! Εκεί ήταν κόλαση του Δάντη! Μετά, εντάξει, δεν ήταν και πολύ ευχάριστα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.