ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Υποψήφιοι πληρώνουν 25 ευρώ το άτομο για να γεμίσουν τις προεκλογικές συγκεντρώσεις (φωτο)

Υποψήφιοι πληρώνουν 25 ευρώ το άτομο για να γεμίσουν τις προεκλογικές συγκεντρώσεις (φωτο)

Ορισμένοι εκ των υποψηφίων των Περιφερειακών και των Δημοτικών εκλογών καθώς και των Ευρωεκλογών, μέσα στην απελπισία τους να γεμίσουν τις πλατείες των προεκλογικών τους ομιλιών με κόσμο, ώστε στη τηλεόραση να φαίνονται αυθόρμητα πολλοί και δαιμονισμένα ενθουσιώδεις, δεν διστάζουν να πληρώσουν απ’ την τσέπη τους για να πετύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Πώς;

Αναθέτοντας σε γραφεία ευρέσεως εργασίας ή στα γνωστά κομπαρσάδικα, να βρουν κόσμο που θα δεχθεί με 20 – 25 ευρώ, να μπει στο λεωφορείο και να ταξιδέψει από την Αθήνα έως τη Χαλκίδα ή μέχρι τη Λαμία, στη Λάρισα, στο Βόλο και ακόμη παραπάνω, με επιστροφή την ίδια μέρα αμέσως μετά το τέλος της προεκλογικής συγκέντρωσης.

Ενδεικτικά, όπως θα παρατηρήσετε στα μηνύματα που δημοσιεύουμε και τα οποία αποστέλλονται στα inbox χρηστών του Facebook από ιδιοκτήτες των προαναφερθέντων γραφείων, οι ενδιαφερόμενοι που θα δηλώσουν συμμετοχή πληρώνονται επί τόπου, 25 ευρώ το κεφάλι.

«Μην το διαρρεύσετε»

Ο υπεύθυνος του συγκεκριμένου γραφείου, ονόματι Γιώργος, αναφέρει σε ένα απ’ αυτά τα μηνύματα:

“Δείτε αν σας ενδιαφέρει το παρακάτω. Είναι για προεκλογική ομιλία. Ημερομηνίες: 17,18,20,21,22 και 23 του μήνα. Εκτός Αθηνών”.

Αμέσως παρακάτω, ο Γιώργος εξηγεί πώς θα μεταφερθεί ο κόσμος στο σημείο όπου θα διεξαχθεί η προεκλογική ομιλία.

Συγκεκριμένα, αναφέρει:

“Το απόγευμα γύρω στις 19.30 παίρνει τους ανθρώπους πούλμαν από ένα κεντρικό σημείο στην Αθήνα, κοντά σε μετρό και τους μεταφέρει εκτός Αθηνών, για την ομιλία. 21.00 ξεκινάει η ομιλία και τελειώνει γύρω στις 23.30-24.00, όπου στη συνέχεια τους γυρίζει – το πούλμαν- στην Αθήνα”.

Και συνεχίζει ενημερώνοντας για το θέμα της αμοιβής ζητώντας ωστόσο από τους συμμετέχοντας και αποδέκτες του μηνύματος να μην διαρρεύσουν το περιεχόμενο, το όνομα του υποψήφιου που πληρώνει, ούτε φυσικά το αντίτιμο της ιδιότυπης συναλλαγής.

“Πληρώνονται επί τόπου. 25 ευρώ. Δεν πρέπει να διαρρεύσει πουθενά όλο αυτό. Είναι συνδυασμός για τις περιφερειακές εκλογές της στερεάς Ελλάδας. Αν ενδιαφέρεστε στείλτε μου ονοματεπώνυμα ατόμων και τηλέφωνα για να σας βάλουμε όλους μαζί”, καταλήγει στο μήνυμα του ο υπεύθυνος του γραφείου.

Υπάλληλος του συγκεκριμένου γραφείου ανέφερε σχετικά σε άτομο που ενδιαφέρθηκε:

“Θα πρέπει να έρθετε στον σταθμό του μετρό στην Κατεχάκη, να πείτε το όνομα σας στον οδηγό του λεωφορείου και να μπείτε μέσα. Η πληρωμή θα γίνει κατά την διάρκεια της επιστροφής στην Αθήνα το ίδιο βράδυ” μας εξήγησε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.