ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ρηξικέλευθες προτάσεις από τον Φ.Κρανιδιώτη στη διακαναλική της «ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ» (βίντεο)

Ρηξικέλευθες προτάσεις από τον Φ.Κρανιδιώτη στη διακαναλική της «ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ» (βίντεο)

Ετοιμόλογος και σαφής εμφανίστηκε στην διακαναλική συνέντευξη της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ ο πρόεδρός της Φαήλος Κρανιδιώτης, που παρουσίασε την ταυτότητα του κόμματος και τις θέσεις του.

Ρηξικέλευθές δε υπήρξαν πολλές από τις προτάσεις του για φλέγοντα, διερμηνεύοντας όμως με ορθότητα το κοινό αίσθημα του μέσου Έλληνα πολίτη, προτείνοντας το αυτονόητο που πολλοί αποφεύγουν στις μέρες μας.

Κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου και δημιουργία αστυνομικών τμημάτων μέσα στα πανεπιστήμια για τη καλύτερη φύλαξή τους, εισαγωγή του νόμου three strikes out και άλλα ενδιαφέροντα, έπεσαν στο τραπέζι.

Παρακολουθείστε ολόκληρη τη διακαναλική συνέντευξη της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ.

«Στις 26 Μαΐου οι πολίτες δεν θα αποφασίσουν ποια θα είναι η κυβέρνηση της χώρας. Δεν πρόκειται να αλλάξει ούτε ο Καρανίκας, ούτε ο γραμματέας του Καρανίκα, ούτε κανένας. Το διακύβευμα στις Ευρωπαϊκές εκλογές είναι το ποιοι θέλει ο Ελληνικός λαός να τον εκπροσωπήσουν μαχητικά στις Βρυξέλλες.»

«Το Έθνος και η ελευθερία είναι για εμάς τα σημαντικότερα πράγματα. Το Έθνος είναι το πρόσωπό μας στο κόσμο, είναι η ταυτότητά μας και γι αυτό είμαστε ένα κόμμα ταυτότητας.»

«Δεν είμαστε κατά της Ευρώπης. Είμαστε κατά αυτής της Ευρώπης που ακολουθεί αντι-ευρωπαϊκές πολιτικές οι οποίες στρέφονται κατά των Εθνών, την ισοπέδωσή τους και την διάλυση των συνόρων.»

«Λένε το ψεύδος ότι η Συμφωνία των Πρεσπών δεν καταγγέλλεται. Αυτή η συμφωνία είναι μια Σύμβαση. Όταν ο αντισυμβαλλόμενος παραβιάζει κατάφορα την οποιαδήποτε σύμβαση, έχεις δικαίωμα και υποχρέωση να τη καταγγείλεις και αυτό θα κάνει η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ με κάθε τρόπο σε κάθε βήμα.»

«Το άλλο ζήτημα είναι αυτό την ανασυγκρότησης της παραγωγικής βάσης, που θα οδηγήσει στη δημιουργία ενός υγιούς και αξιοκρατικού περιβάλλοντος το οποίο θα επιτρέψει στης μεγαλύτερη και πλουσιότερη και ισχυρότερη πρώτη ύλη του Έθνους, στους ανθρώπους, στους Έλληνες, να δημιουργήσουν και να μεγαλουργήσουν, όπως κάνουν στο εξωτερικό όταν βρίσκονται σε ένα τέτοιο υγειές και ανταγωνιστικό περιβάλλον. Θέση της ΝΕΑ ΔΕΞΙΑΣ είναι ότι το καλύτερο κοινωνικό μέτρο είναι μια καλά αμειβόμενη παραγωγική θέση εργασίας.»

«Δεν μπορεί στη χώρα μας να συμβαίνει το παράδοξο, το κράτος να καλύπτει για κάθε ασφαλιζόμενη γυναίκα τέσσερις εκτρώσεις και να μη δίνει ούτε ένα Ευρώ για εξωσωματικές γονιμοποιήσεις και δεν είναι δυνατόν στη χώρα μας σήμερα ο πιο δημοφιλής τρόπος αντισύλληψης να είναι οι εκτρώσεις.»

«Είναι προτεραιότητά μας η υπεράσπιση του Ελληνισμού στη Βόρειο Ήπειρο, αλλά και στα Σκόπια που πήγαν δέκα φορές και ήρθαν και δεν μίλησαν για τους εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες που μέχρι και οι Γερμανοί στις απογραφές στο πόλεμο. Θα υπερασπιστούμε τη Κύπρο, την ανατολικότερη έπαλξη του Έθνους μας γιατί αν αυτό που γίνεται με την Κυπριακή ΑΟΖ συνεχιστεί, τότε το επόμενο βήμα θα είναι το Αιγαίο και η Θράκη.»

«Η πολιτική δεν είναι επάγγελμα, δεν θα γίνουμε ποτέ επαγγελματίες πολιτικοί. Ότι κάνουμε είναι από το υστέρημα του χρόνου μας από αγάπη για τη πατρίδα. Να είναι σίγουροι οι πολίτες ότι δεν θα ντρέπονται για εμάς, δεν μας δουν να κάνουμε κωλοτούμπες και δεν θα μας δουν να τους πουλάμε φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Θα δουν ότι θα κάνουμε μια σοβαρή δουλειά πάντα με Εθνικό χαρακτήρα με ένα καθαρά πατριωτικό πρόσημο.»

«Για την ασφάλεια αυτό που κάνεις είναι ότι συντρίβεις τη μικρή εγκληματικότητα μαζί με τη μεγάλη. Δίνεις το μήνυμα ότι το κράτος δεν θα ανεχθεί το παραμικρό και εφαρμόζεις και τη πολιτική που λέγεται three strikes out, δηλ. κάνεις το αδίκημα μια φορά και τιμωρείσαι. Το ξανακάνεις και τιμωρείσαι αυστηρότερα, αν το ξανακάνεις ισόβια.»

«Χρειάζεται, η κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου, η δημιουργία πανεπιστημιακής αστυνομίας, δε μιλάω για security, μιλάω για π.χ. αστυνομικό τμήμα Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου, αστυνομικό τμήμα Αριστοτελείου Πανεπιστημίου κτλ.», είσοδος και έξοδος με κάρτα μόνο γι αυτούς που έχουν δουλειά στο πανεπιστήμιο εκεί, γιατί μόνο έτσι θα προστατέψουμε και τη συντριπτική πλειοψηφία των φοιτητών που δεν συμμετέχουν στο όργιο αυτό, ούτε καν στις φοιτητικές εκλογές.»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Κατ’ αρχήν, πρέπει να γίνει ιδιώνυμο έγκλημα το κάψιμο της σημαίας και κακούργημα που να τιμωρείται με ισόβια αποστέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων. Κι όταν έχουμε ανήλικους που τα κάνουν αυτά θα πρέπει να υφίστανται τις συνέπειες του νόμου και οι γονείς.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.