ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Σταύρος Γρύμπλας: Ο επιτυχημένος επιχειρηματίας τώρα υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον δήμο Μυκόνου με τον Χ.Βερώνη

Σταύρος Γρύμπλας: Ο επιτυχημένος επιχειρηματίας τώρα υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον δήμο Μυκόνου με τον Χ.Βερώνη

Το μεγάλο και αδιαμφισβήτητο φαβορί για τον δήμο Μυκόνου ο πρώην δήμαρχος της «χρυσής εποχής» του νησιού, Χρήστος Βερώνης, έχει στο ψηφοδέλτιό του ένας από τους πλέον επιτυχημένους επιχειρηματίες, αλλά και γνώστη των αναγκών της Μυκόνου, αφού είναι νυν δημοτικός σύμβουλός, τον Σταύρο Γρύμπλα.

Ποιος είναι ο Σταύρος Γρύμπλας; Ο ιδιοκτήτης του πλέον επιτυχημένου champagne bar, ίσως και ολόκληρης της Μεσογείου, την τελευταία οκταετία (άνοιξε μόλις το 2011) του περίφημου Queen, το οποίο «έχει βάλει τα γυαλιά» σε όλα τα ανάλογα μαγαζιά του είδους, από την Ιμπιζα μέχρι το Πόρτο Φίνο και κυριαρχεί μέσα στη Χώρα της Μυκόνου όντας το μοναδικό τόσο επιτυχημένο club που ανήκει 100% σε Μυκονιάτη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ενας τόσο επιτυχημένος επιχειρηματίας και βαθύς γνώστης των προβλημάτων του νησιού (έδωσε σκληρούς αγώνες για να γίνει επιτέλους πολιτισμένος χώρος στάθμευσης, η αλάνα επάνω την Φάμπρικα και να δημιουργηθεί επιπλέον χώρος στάθμευσης, αλλά και για να εκσυγχρονιστεί το επικίνδυνο οδικό δίκτυο του νησιού και να πολλαπλασιαστεί η προσπάθεια για Μύκονο καθαρή), σίγουρα αξίζει να βρίσκεται το επόμενο δημοτικό συμβούλιο του νησιού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.