Ο γνωστός επιχειρηματίας στον χώρο της ασφάλειας Νίκος Αραβαντινός εντάχθηκε στην παράταξη «Η Γλυφάδα Μπροστά»

Ο γνωστός επιχειρηματίας στον χώρο της ασφάλειας Νίκος Αραβαντινός εντάχθηκε στην παράταξη «Η Γλυφάδα Μπροστά»

Ο γνωστός επιχειρηματίας του χώρου της ασφάλειας Νίκος Αραβαντινός εντάχθηκε κι αυτός στο ψηφοδέλτιο του υποψήφιου δήμαρχου Γλυφάδας Τάσου Γκουριώτης, με το συνδυασμό «Η Γλυφάδα Μπροστά».

Η τεχνογνωσία του Νίκου Αραβαντινού είναι πολύτιμη σε ότι αφορά την αντιμετώπιση των προκλήσεων ασφάλειας που αντιμετωπίζει η Γλυφάδα αυτή τη στιγμή.

Κατά την ένταξη του στο συνδυασμό δήλωσε:«Είμαι υπερήφανος που εντάσσομαι στη συγκεκριμένη παράταξη η οποία είναι η μοναδική που έχει αναγάγει σε μείζον θέμα την καταπολέμηση της εγκληματικότητας και την παροχή ασφάλειας των πολιτών στην πόλη που μεγάλωσα, ζω και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είμαι αποφασισμένος να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό όπου με τάξουν οι πολίτες της Γλυφάδας για να γίνει η πόλη ασφαλέστερη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.