ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Είμαστε βέβαιοι ότι Ελεωνόρα θα δοξάσει (και αυτή...) το όνομα της Ελλάδας στην Ευρωβουλή!

Ανακοίνωση των στρατηγών Γ.Καραποστόλου και Α.Βίγλα: «Ψηφίζουμε Τ.Γκουριώτη στη Γλυφάδα για να ”καθαρίσει” η πόλη»

Ανακοίνωση των στρατηγών Γ.Καραποστόλου και Α.Βίγλα: «Ψηφίζουμε Τ.Γκουριώτη στη Γλυφάδα για να ”καθαρίσει” η πόλη»

Κάλεσμα σε όλα τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας είτε εν ενεργεία, είτε απόστρατους για να υπερψηφίσουν τον συνδυασμό «Η Γλυφάδα Μπροστά» απευθύνουν με κοινή ανακοίνωσή τους οι στρατηγοί Γεώργιος Καραποστόλου και Αναστάσιος Βίγλας.

Οι 2 στρατηγοί και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με το συνδυασμό στη δήλωσή τους αναφέρουν τα εξής:

«Ηρθε η ώρα η Γλυφάδα να αποκτήσει μια δημοτική αρχή η οποία θα έχει ως πρώτη της προτεραιότητα την καταπολέμηση της εγκληματικότητας στην πόλη, την καταπολέμηση της διαφθοράς και την άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση στην ρίζα τους των χρόνιων προβλημάτων διαβίωσης που ξεκινούν από την αποκομιδή των σκουπιδιών και φτάνουν μέχρι την επισκευή των χιλιάδων κατεστραμμένων πεζοδρομίων του δήμου.

Για μας τα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων αλλά και τους συναδέλφους των σωμάτων ασφαλείας, η επιλογή πρέπει να είναι μια: «Η Γλυφάδα Μπροστά» με υποψήφιο δήμαρχο τον Τάσο Γκουριώτη».

Λίγα λόγια για τους δύο στρατηγούς:

Ο αντιστράτηγος ε.α Γεώργιος Καραποστόλου είναι ένας πραγματικός ήρωας του πολέμου της Κύπρου, είναι αντιπρόεδρος της Νέας Δεξιάς και θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με το κόμμα την ίδια ημέρα των δημοτικών εκλογών, δηλαδή στις 26 Μαΐου!

Ηταν υποψήφιος και το 2010 με την παράταξη του τότε υποψηφίου δημάρχου Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη. Ο Γ.Καραποστόλου γεννήθηκε στο Παλαιό Φάληρο Αττικής. Αποφοίτησε από την ΣΣΕ το 1971.

Στις επιχειρήσεις της Κύπρου το 1974, πολέμησε σε σειρά μαχών ως νεαρός υπολοχαγός. Είχε επικηρυχθεί από τους Τούρκους, λόγω της εξαιρετικής φονικότητας που επέδειξε στις μάχες η μονάδα του.

Είναι απόφοιτος ΑΣΠ και ΣΕΘΑ και υπηρέτησε επί 25ετία στις ελληνικές Ειδικές Δυνάμεις και έχει συνολικά 4.500 άλματα με αλεξίπτωτο

Μετά την αποστρατεία του διετέλεσε Καθηγητής Στρατιωτικής Ιστορίας στη ΣΣΕ επί 15ετία.

Είναι παντρεμένος με δύο παιδιά.

Ο αντιστράτηγος ε.α Αναστάσιος Βίγλας είναι ο πρώτος διοικητής της Δύναμης «Δ», της Διακλαδικής Δύναμης Ειδικών Επιχειρήσεων του ΓΕΕΘΑ και είναι γέννημα θρέμμα Γλυφαδιώτης.

Εισήγαγε νέες μεθόδους εκπαίδευσης στις Ειδικές Δυνάμεις και όταν συστήθηκε το 2013 η Δύναμη «Δ», την οργάνωσε με τέτοιο τρόπο που για πρώτη φορά οι Ειδικές Δυνάμεις Στρατού, Ναυτικού και Αεροπορίας λειτουργούσαν με ενιαίο πνεύμα και τρόπο δράσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να υπενθυμίσουμε ότι τον κορμό της Δύναμης «Δ» αποτελούν κυρίως μονάδες των Ειδικών Δυνάμεων και συγκεκριμένα: η Ζ’ Μοίρα Αμφιβίων Καταδρομών (Ζ ΜΑΚ), το Ειδικό Τμήμα Αλεξιπτωτιστών (ΕΤΑ), οι Ομάδες Υποβρύχιων Καταστροφών (ΟΥΚ) και η 31η Μοίρα Επιχειρήσεων Έρευνας – Διάσωσης (31 ΜΕΕΔ).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.