Φ.Κρανιδιώτης για τρομοκρατική επίθεση σε Τ.Γκουριώτη & «Γλυφάδα Μπροστά»: «Οι αριστεροί κανίβαλοι ήθελαν νεκρούς»

Φ.Κρανιδιώτης για τρομοκρατική επίθεση σε Τ.Γκουριώτη & «Γλυφάδα Μπροστά»: «Οι αριστεροί κανίβαλοι ήθελαν νεκρούς»

Tην αμέριστη συμπαράσταση και τη στήριξη του στο συνδυασμό «Η Γλυφάδα Μπροστά» του υποψήφιου Δημάρχου της πόλης Τάσου Γκουριώτη, εξέφρασε ο πρόεδρος της “Νέας Δεξιάς”, Φάηλος Κρανιδιώτης, ο οποίος καταφέρθηκε με σκληρά λόγια εναντίον των αριστερών τραμπούκων δολοφόνων που κτύπησαν τα γραφεία της παράταξης.

Ο πρόεδρος της “Νέας Δεξιάς”, Φ.Κρανιδιώτης, αναφέρει χαρακτηριστικά:

“Η χθεσινή επίθεση αριστερών κανίβαλων στο εκλογικό κέντρο του φίλου Τάσου Γκουριώτη στην Γλυφάδα, όπου χτύπησαν ανθρώπους με σφυριά και ρόπαλα στο κεφάλι, είναι άλλη μια επίθεση του παρακράτους με σκοπό να σκοτώσουν, όχι απλά να τρομοκρατήσουν.

Όταν χτυπάς άνθρωπο με σφυρί (!!) στο κεφάλι είναι προφανής ο σκοπός σου.

Βέβαια οι κουκουλοφόροι τραμπούκοι επεσαν πάνω σε απόστρατο Αξιωματικό των Καταδρομών ο οποίος τους έτρεψε σε φυγή, αφού με κομμάτι τζάμι τραυμάτισε έναν από τους δράστες, ο οποίος άφησε μπόλικο αίμα και DNA.

Τεράστιες οι ευθύνες της κυβέρνησης, που υποθάλπει αυτό τον εγκληματικό εσμό παρακρατικών τραμπούκων και δολοφόνων.

Καλή επιτυχία στον φίλο Τάσο Γκουριώτη, που δεν τον πτοεί τίποτα και στον αντιπρόεδρο της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ, Γιώργο Γεώργιος Καραποστόλου που εκτός από υποψήφιος Ευρωβουλευτής είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον συνδυασμό του Τάσου Γκουριώτη.

Η ρόδα γυρίζει και το παρακράτος θα λάβει ό,τι του αξίζει”.

Στήριξη στην παράταξη «Η Γλυφάδα Μπροστά» και στον Τ.Γκουριώτη από την Ομοσπονδία Πατριωτικών Σωματείων

Στήριξη στην παράταξη «Η Γλυφάδα Μπροστά» και στον υποψήφιο δημάρχο της πόλης Τάσο Γκουριώτη, έδωσε η Ομοσπονδία Πατριωτικων & Ορθοδόξων σωματείων η οποία καταδίκασε την τρομοκρατική επίθεση στα γραφεία του συνδυασμού στην συμβολή των οδών λεωφόρου Βουλιαγμένης με Ανδρέα Παπανδρέου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η Ομοσπονδία Πατριωτικων & Ορθοδόξων σωματείων εκφράζει την υποστήριξη της στον πατριωτικό συνδυασμό για τον δήμο Γλυφάδας «Η Γλυφάδα μπροστά» με επικεφαλή τον υπ. Δήμαρχο Αναστάσιο Γκουριώτη.

Είναι υποχρέωση όλων μας να στηρίξουμε με την ψήφο μας ανθρώπους που αγαπανε τον τόπο τους και έχουν όραμα για αυτόν .

Παράλληλα με αφορμή την χθεσινή επίθεση που έλαβε χώρα στο προεκλογικό κέντρο του συνδυασμού « Η Γλυφάδα μπροστά» από τους γνωστούς αγνώστους , δηλώνουμε την αποστροφή μας για την αποτρόπαια αυτή τους πράξη.

Τέτοιες ενέργειες όχι μόνο δεν φοβίζουν τον κόσμο, αλλά θα τον συσπειρώσουν γύρω από ανθρώπους όπως τον Αναστάσιο Γκουριώτη & τους συνεργάτες του με όραμα & αγάπη για τον δήμο τους”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.