ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Π.Μπαλτάκος για αιματηρή επίθεση στα γραφεία της παράταξης «Η Γλυφάδα Μπροστά»: «Να επανασυσταθεί η ομάδα “ΔΕΛΤΑ”»

Π.Μπαλτάκος για αιματηρή επίθεση στα γραφεία της παράταξης «Η Γλυφάδα Μπροστά»: «Να επανασυσταθεί η ομάδα “ΔΕΛΤΑ”»

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής των ΑΝ.ΕΛ και πρώην γ.γ. της κυβέρνησης ΝΔ, Παναγιώτης Μπαλτάκος με αφορμή την τρομοκρατική επίθεση στα γραφεία του συνδυασμού “Η Γλυφάδα Μπροστά” του υποψήφιου Δημάρχου της πόλης, Τάσου Γκουριώτη, προέβη στην εξής δήλωση:

“Από καθαρή τύχη δεν είχαμε νεκρούς στην τρομοκρατική επίθεση στα γραφεία του υποψήφιου Δημάρχου Γλυφάδας Τάσου Γκουριώτη.

Πέρα από το γεγονός πως επιβεβαιώνεται στο ακέραιο η ανάγκη καταπολέμησης της εγκληματικότητας στην Γλυφάδα που έχει θέσει ως πρώτη προτεραιότητα ο Τάσος Γκουριώτης, η συγκεκριμένη επίθεση αναδεικνύει και κάτι άλλο:

Την ανάγκη άμεσης επανασύστασης της ομάδας “ΔΕΛΤΑ” η οποία είχε ως βασική αποστολή την έγκαιρη επέμβαση και καταστολή των ακροαριστερών και λοιπών περιθωριακών πυρήνων που έχουν μετατρέψει την Αθήνα σε μόνιμο πεδίο μάχης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είναι ζήτημα επιβίωσης για την Δημοκρατία μας η καταδίωξη και η σύνθλιψη του φαινομένου”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.