ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αυτοί είναι οι περιφερειάρχες που εκλέγονται από την πρώτη Κυριακή

Αυτοί είναι οι περιφερειάρχες που εκλέγονται από την πρώτη Κυριακή

Οι περιφερειάρχες που φαίνεται πως εξασφαλίζουν την επανεκλογή από την πρώτη Κυριακή είναι ο Απόστολος Τζιτζικώστας στην Κεντρική Μακεδονία με περίπου 62%, Σταύρος Αρναουτάκης στην Κρήτη με 60,84%, Αλέξανδρος Καχριμάνης στην Ήπειρο με 56,81%, Γιώργος Χατζημάρκος στο Νότιο Αιγαίο με σχεδόν 55% και Κώστας Αγοραστός στη Θεσσαλία με 54,45%.

Πάνω από το όριο του 50% (για την ακρίβεια 51,10%) βρίσκεται στην περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας ο Γιώργος Κασαπίδης με τον νυν περιφερειάρχη Θεόδωρο Καρυπίδη να ακολουθεί με 24,92%, αλλά λόγω της χαμηλής ενσωμάτωσης (7%) δεν μπορεί να εξαχθεί ακόμη ασφαλές συμπέρασμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από εκεί και πέρα, την επόμενη Κυριακή θα αναδειχτούν οι νέοι περιφερειάρχες σε Αττική (Γ. Πατούλης 37,50% – Ρ. Δούρου 20% – Γ. Σγουρός 17,09%), Στερεά Ελλάδα (Φ. Σπανός 39,81% – Απ. Γκλέτσος 23,41%), Δυτικής Ελλάδας (Ν. Φαρμάκης 36,88% – Απ. Κατσιφάρας 32,42%), Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης (Χρ. Μέτιος 34,69% – Χρ. Τοψίδης 30,12%), Πελοποννήσου (Π. Νίκας 34,14% – Π. Τατούλης 34,08%), Ιονίων Νήσων (Ρ. Κράτσα Τσαγκαροπούλου 31% – Θ. Γαλιατσάτος 22,66% – Σπ. Σπύρου 17,98%) και Βορείου Αιγαίου (Χρ. Καλογήρου 30,31% – Κ. Μουτζούρης 26,07%).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.