«Αλέξη εσύ, σούπερ σταρ» – Ο Γεωργούλης ο μόνος «σελέμπριτι» που μπαίνει στην Ευρωβουλή

«Αλέξη εσύ, σούπερ σταρ» – Ο Γεωργούλης ο μόνος «σελέμπριτι» που μπαίνει στην Ευρωβουλή

Με μοναδική… φωτεινή εξαίρεση τον Αλέξη Γεωργούλη, οι «σελέμπριτι» υποψήφιοι των ευρωεκλογών δεν κατάφεραν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη των ψηφοφόρων. Ηθοποιοί, τραγουδιστές, αθλητές και δημοσιογράφοι εντάχθηκαν στις λίστες των υποψηφίων, αλλά τα αποτελέσματα ήταν μάλλον «πενιχρά».

Η μοναδική σελέμπριτι υποψήφια της ΝΔ, η Πέγκυ Σταθακοπούλου, ηθοποιός με πορεία δεκαετιών στην υποκριτική, δεν κατάφερε να κερδίσει τη μάχη του σταυρού και δεν τερμάτισε σε εκλόγιμη θέση. Αντίθετα, στον ΣΥΡΙΖΑ, ο συνάδελφός της, Αλέξης Γεωργούλης, είναι ο μόνος σελέμπριτι που εξελέγη και πάει Βρυξέλλες. Με βάση τα τελευταία δεδομένα, εκλέγεται πέμπτος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Την ίδια τύχη με τον Αλέξη Γεωργούλη δεν είχε η Ραλλία Χρηστίδου, η οποία δεν κατάφερε να εκλεγεί στην Ευρωβουλή με τον ΣΥΡΙΖΑ

Αλλά και στα μικρότερα κόμματα, οι υποψηφιότητες γνωστών ανθρώπων από το χώρο του θεάματος και της τηλεόρασης δεν φάνηκε να δικαίωσαν τις προσδοκίες. Εκτός Ευρωβουλής έμεινε ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου, ο οποίος ήταν υποψήφιος με το ΚΙΝΑΛ, η Σεμίνα Διγενή, που ήταν υποψήφια με το ΚΚΕ, αλλά και η Λίλα Καφαντάρη, επίσης υποψήφια με το ΚΚΕ, η οποία στο παρελθόν είχε εκλεγεί και βουλευτής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, ούτε οι υποψηφιότητες του Κλέωνα Γρηγοριάδη με το Μέρα25 και του Κώστα Σόμμερ, ο οποίος ήταν υποψήφιος με την Ενωση Κεντρώων, είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα για τους ίδιους και τις παρατάξεις τους…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.