Εκλέχθηκε ο Τάσος Γκουριώτης στον δήμο Γλυφάδας – Τι δήλωσε

Εκλέχθηκε ο Τάσος Γκουριώτης στον δήμο Γλυφάδας – Τι δήλωσε

Τέσσερις ημέρες μετά την διενέργεια των δημοτικών εκλογών ανακοινώθηκαν επιτέλους τα επίσημα και τελικά αποτελέσματα.

Στην Γλυφάδα ο Τάσος Γκουριώτης εκλέγεται και εισέρχεται στο δημοτικό συμβούλιο ως επικεφαλής της παράταξης «Η Γλυφάδα Μπροστά» βάσει των τελικών αποτελεσμάτων που ανακοίνωσε το υπουργείο Εσωτερικών.

Σε σχετική δήλωσή του μετά την ολοκλήρωση της καταμέτρησης των ψήφων ο Τάσος Γκουριώτης δήλωσε τα εξής:

«Ευχαριστώ από βάθους ψυχής τους πολίτες της Γλυφάδας για την τιμή που μου έκαναν και την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου και στην παράταξή μας.

Όλοι οι πολίτες της Γλυφάδας να είναι βέβαιοι ότι θα αγωνιστώ για την ασφάλεια και την ευημερία της πόλης.

Επίσης ευχαριστώ θερμά για τον αγώνα που έκαναν για την παράταξη οι 44 υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι.

Αποτελούν τον πυρήνα μιας μεγάλης προσπάθειας προκειμένου η Γλυφάδα να γίνει η πόλη που αξίζει να ζούνε τα παιδιά μας χωρίς φόβο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνυποψηφίους των λοιπών παρατάξεων της αντιπολίτευσης για τον έντιμο και χωρίς ακρότητες προεκλογικό αγώνα που διεξήγαγαν και να ευχηθώ καλή συνεργασία στο δημοτικό συμβούλιο.

Τέλος θα ήθελα να συγχαρώ την δημοτική αρχή που επανεκλέχθηκε με ευρεία πλειοψηφία και να υποσχεθώ τεκμηριωμένη και χωρίς κραυγές κριτική όπου χρειάζεται και δημιουργική προς όφελος της πόλης και των δημοτών, αντιπολίτευση»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.