Κοντά στην ολική ανατροπή & ήττα του ανθρώπου του Μπουτάρη στην Θεσσαλονίκη: 12 μονάδες προηγείται ο Ζέρβας του Ταχιάου

Κοντά στην ολική ανατροπή & ήττα του ανθρώπου του Μπουτάρη στην Θεσσαλονίκη: 12 μονάδες προηγείται ο Ζέρβας του Ταχιάου

Ολική ανατροπή και ήττα του ανθρώπου του Μπουτάρη στην Θεσσαλονίκη δείχνει πρόσφατη δημοσκόπηση καθώς με 12 μονάδες προηγείται ο Κ.Ζέρβας του Ν.Ταχιάου.

Το 2010 ο Ταχιάος δήλωσε δημοσίως ότι στήριζε τον Γιάννη Μπουτάρη μπορεί κάποιος να τον χαρακτηρίσει «άνθρωπο» του απερχόμενου δημάρχου καθώς συμφωνεί με τα «κοσμοπολίτικα» ανοίγματά του και την προσπάθεια δημιουργίας μιας «πολυπολιτισμικής» πόλης.

Βλάχικης καταγωγής και οι δύο, με τον Ταχιάο να πιστώνει στον Μπουτάρη το άνοιγμα της Θεσσαλονίκης στην εξωστρέφεια και ενέργειες όπως η ανάδειξη της ιστορίας της Θεσσαλονίκης και των Εβραίων.

Όμως τα τελευταία χρόνια η κριτική του προς τον δήμαρχο ήταν πολύ έντονη. Τόσο για ζητήματα καθημερινότητας (σκουπίδια, σύστημα στάθμευσης, παραμέληση δημοσίων χώρων) όσο και για τη συμπεριφορά του δημάρχου. «(…) ο επιθετικός και συγκρουσιακός λόγος του».

Βέβαια αυτά γίνονταν γιατί έρχονταν «η αλλαγή φρουρά». Ο Μπουτάρης δεν θα ξαναήταν υποψήφιος και ο εκλεκτός της ΝΔ για την δημαρχία Θεσσαλονίκης θα έπρεπε να έχει διαχωριστεί πλήρως από έναν δήμαρχο ο οποίος χαρακτηρίζονταν ως κεντροαριστερός και «άνθρωπος του Σόρος»

Μόνο που και ο Ταχιάς χαρακτηρίζεται ως… κεντρώος καθότι είναι φανατικά μητσοτακικός και αυτός είναι και ο λόγος της επιλογής του.

Ο Ν.Ταχιάος θεωρείται και αυτός ως ακόλουθος των πολιτικών του Τ.Σόρος αφού ασπάζεται τον ρόλο των ΜΚΟ που προώθησε ο Γ.Μπουτάρης για να κάνει την Θεσσαλονίκη «πολυπολιτισμική»

Αυτά οι πατριώτες της Θεσσαλονίκης τα γνωρίζουν και για αυτό όπως όλα δείχνουν τουλάχιστον δημοσκοπικά, «μαυρίζουν» τον υποψήφιο της νΔ.

Το οτι η ΝΔ κατέβασε τον Ταχιάο στην Θεσσαλονίκη αποτελεί πολύ κακό μήνυμα για την πολιτική που πρόκειται να ακολουθη΄σει ως κυβέρνηση.

Με διαφορά 12 μονάδων εμφανίζεται να προηγείται ο Κώστας Ζέρβας του Νίκου Ταχιάου,σε δημοσκόπηση της Opinion Poll που πραγματοποιήθηκε εν όψει της κάλπης της Κυριακής 2ας Ιουνίου για τον β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Στην πρόθεση ψήφου ο Κωνσταντίνος Ζέρβας φτάνει το 42% έναντι του Νίκου Ταχιάου που φτάνει το 30,7 %, με το 6,7% να δηλώνει αποχή και ένα 17% να δηλώνει ότι δεν έχει αποφασίσει ακόμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσης τον κ. Ζέρβα επιλέγει το 55,2% των ψηφοφόρων του Γ. Ορφανού, το 54.5% των ψηφοφόρων της Κ. Νοτοπούλου, το 57.8% των ψηφοφόρων του Σ. Βούγια κ.λ.π. Η πολυσυλλεκτικότητά του φαίνεται και από το γεγονός ότι τον προτιμά και δηλώνει ότι θα τον ψηφίσει το 61.3% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ και το 26.6% των ψηφοφόρων της Ν.Δ, το 64. 3% του ΚΙΝΑΛ, το 42.1% του Κ.Κ.Ε, το 78.6% της ΜΕΡΑ 25 κλπ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.