Περιφερειακές εκλογές: Ο Θάνος Τζήμερος στηρίζει Γιώργο Πατούλη στον β’ γύρο

Περιφερειακές εκλογές: Ο Θάνος Τζήμερος στηρίζει Γιώργο Πατούλη στον β’ γύρο

Να ψηφίσουν τον Γιώργο Πατούλη στον β γύρο των εκλογών για την Περιφέρεια Αττικής καλεί τους ψηφοφόρους ο επικεφαλής της «Δημιουργία Ξανά» Θάνος Τζήμερος.

Σημειώνοντας ότι όσοι σκέφτονται να πάνε για μπάνια να σκεφτούν, οτι οι ψηφοφόροι της Ρένας Δούρου δεν θα πάνε για μπάνια. Ο Θάνος Τζήμερος καλεί τους ψηφοφόρους να ψηφίσουν Γιώργο Πατούλη, αν και όπως λέει η Νέα Δημοκρατία παραμένει ένα κρατικιστικό, πελατειακό κόμμα. Προσθέτει όμως, για να είναι αντικειμενικό, ότι ο Πατούλης «θα υιοθετήσει και κάποιες φιλελεύθερες λύσεις, τις οποίες τα σταλινοσούργελα της Δούρου, απέρριπταν μετά βδελυγμίας».

Έγραψε ο Θάνος Τζήμερος στο facebook για το β’ γύρο στις Περιφερειακές εκλογές 2019
Για όσους μπερδεύονται με τις διαδικασίες της Δημοκρατίας:

Την Κυριακή θα υπάρχουν για την Περιφέρεια Αττικής δύο υποψήφιοι: Πατούλης – Δούρου. Όχι άλλος. Και τη Δευτέρα θα έχει εκλεγεί περιφερειάρχης ή ο Πατούλης ή η Δούρου. Όχι άλλος. Ποιο είναι το κύριο ζητούμενο: ο συριζαϊκός υπόκοσμος να εξαφανιστεί από προσώπου γης. Άρα ψηφίζουμε Πατούλη. ΌΛΟΙ! Για όσους φίλους σκέφτονται να πάνε για μπάνιο για “να έχουν τη συνείδησή τους ήσυχη” υπενθυμίζω ότι οι ψηφοφόροι της Δούρου ΔΕΝ θα πάνε για μπάνιο. Κι αν μας προκύψει ξανά Δούρου από σπόντα, δεν ξέρω πόσο ήσυχη θα είναι η συνείδησή τους. Άλλωστε, οι κάλπες ανοίγουν στις 7 το πρωί. Μια χαρά προφταίνεις να ψηφίσεις και να πας για μπάνιο μετά. Επίσης, ψηφίζοντας Πατούλη θα μας δώσετε την ευκαιρία, τους 3 πλέον συμβούλους της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, να αποδεικνύουμε με ντοκουμέντα ότι και η ΝΔ ένα κρατικιστικό πελατειακό κόμμα είναι και η “Μεγάλη Φιλελεύθερη Παράταξη” ήταν ένα τρυκ των επικοινωνιολόγων του Κυριάκου για να λεηλατήσουν τον φιλελεύθερο χώρο, πράγμα που προφανώς κατάφεραν. Όμως, για να είμαι αντικειμενικός, πιστεύω ότι ο Πατούλης θα υιοθετήσει και κάποιες φιλελεύθερες λύσεις τις οποίες τα σταλινοσούργελα της Δούρου απέρριπταν μετά βδελυγμίας.

Υ.Γ. Την ίδια ακριβώς έκκληση είχα κάνει και το 2014 ψηφίζοντας στον β’ γύρο τον Σγουρό.


Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!



ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.