ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Το επικό σποτ υποψηφίου βουλευτή – «Γιός του Νιόνιου του Γκούμα που έφτιαχνε τα Σκάνια με τσι σπαγιέρες» (φώτο)

Το επικό σποτ υποψηφίου βουλευτή – «Γιός του Νιόνιου του Γκούμα που έφτιαχνε τα Σκάνια με τσι σπαγιέρες» (φώτο)

Με ένα απίστευτο κείμενο που συνοδεύει την φωτογραφία του, αποφάσισε να προβάλει την υποψηφιότητά του, ο υποψήφιος με το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου, Αγγελος Γραμμένος.

Ο κ. Γραμμένος που αυτοσυστήνεται ως αστυνομικός, είναι υποψήφιος βουλευτής Κέρκυρας με την Ελληνική Λύση. Και επειδή προφανώς φοβάται ότι ενδεχομένως δεν θα τον αναγνωρίσουν οι συμπολίτες του, δίνει στα κερκυραϊκά τις απαραίτητες πληροφορίες.

Οτι δηλαδή είναι «γιός του Νιόνιου του Γκούμα απο τσου Σιναράδες, που έφτιαχνε τα σκάνια με τσι σπαγιέρες με φούμπιες και είχε και το καφενείο στα ταξί στην οδό Σχολεμβούργου».

Τώρα βέβαια, χρειάζεται και μια μετάφραση, όπως σημειώνουν και οι χρήστες του twitter που ανακάλυψαν το φυλλάδιο με την υποψηφιότητα του Αγγελου Γραμμένου. Ωστόσο αλλά υπάρχει πάντα διαθέσιμο και το e-mail του υποψηφίου βουλευτή για περισσότερες πληροφορίες.

Την διαφήμιση του Αγγελου Γραμμένου εντόπισαν χρήστες του twitter:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.