Γ.Δραγασάκης: «Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ το 40% του 2015»

Γ.Δραγασάκης: «Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ το 40% του 2015»

Στη Δυτική Αθήνα ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν η πρώτη δύναμη στις ευρωεκλογές. Στις 7 Ιούλη ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί και πρέπει να ναι ακόμη πιο ισχυρός. Στόχος το 40% του 2015, δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομίας Γιάννης Δραγασάκης μιλώντας σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Ίλιον.

Μέχρι τις 7 Ιούλη οφείλουμε να αναδείξουμε το «αφανές» έργο της κυβέρνησης και το τι κάναμε, ανέφερε ο κ.Δραγασάκης:

>Χτυπήσαμε τη διαφθορά, χτυπήσαμε το «λάδωμα»

>Βάλαμε μπροστά την αλλαγή του παραγωγικού μοντέλου

>Δημιουργήσαμε προϋποθέσεις συνεργατικότητας στην οικονομία

«Στις εκλογές του Ιουλίου δεν έχουμε απλά τη ΝΔ απέναντί μας. Απέναντί μας έχουμε ένα ολόκληρο σύστημα συμφερόντων και ένα μπλοκ εξουσίας, πολιτικό, επιχειρηματικό, επικοινωνιακό. Ο ΣΥΡΙΖΑ αναδείχθηκε από το λαό, σε αυτόν στηριζόμαστε και σήμερα για τη νέα τετραετία.

Την Αναπτυξιακή Τράπεζα την πολέμησαν ισχυρά συμφέροντα αρχικά στο εξωτερικό και στη συνέχεια και μέχρι τέλους στο εσωτερικό της χώρας. Καταφέραμε όμως, έπειτα από πολλά εμπόδια και δυσκολίες, να ψηφίσουμε στη Βουλή την ίδρυσή της», ανέφερε .

Ο κ. Δραγασάκης αναφέρθηκε και στην μεσαία τάξη λέγοντας πως «η προοπτική για τη μεσαία τάξη δεν είναι οι απατηλές υποσχέσεις φορολογικού λαϊκισμού, αλλά η δημιουργία πραγματικών παραγωγικών διεξόδων για τους μισθωτούς, τους μικρούς/μεσαίους επαγγελματίες και επιχειρηματίες με όρους μέλλοντος και κριτήριο τις ανάγκες της κοινωνίας».

Αναφέρθηκε και στην παράνομες ενέργειες της Τουρκίας υπογραμμίζοντας πως « σήμερα, που βλέπουμε από που προέρχονται οι πραγματικοί κίνδυνοι για τη χώρα, μπορούν όλοι ν’ αντιληφθούν τη σημασία που έχει η υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών και επίλυση ενός ανοιχτού μετώπου δεκαετιών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτό που ορισμένα ΜΜΕ είπαν και πολιτικές δυνάμεις υπονόησαν για τη σύγκληση του ΚΥΣΕΑ από τον πρωθυπουργό είναι χυδαίο και εθνικά επικίνδυνο. Προτάσσουν τις πολιτικές σκοπιμότητές τους έναντι των συμφερόντων της χώρας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.