ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Φ.Γεννηματά: «Δεν θα επιτρέψουμε να μπει η χώρα σε περιπέτειες» (βίντεο)

Φ.Γεννηματά: «Δεν θα επιτρέψουμε να μπει η χώρα σε περιπέτειες» (βίντεο)

«Ως υπεύθυνη αντιπολίτευση δεν θα αφήσουμε να μπει η χώρα σε περιπέτειες», τόνισε -μεταξύ άλλων- η Φώφη Γεννηματά σε συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεόραση του Alpha.

Με αφορμή την ακύρωση του ντιμπέιτ η Φώφη Γεννηματά εξαπέλυσε επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα, τονίζοντας ότι «έχει μεγάλο θράσος» και χαρακτήρισε προσχηματική τη συζήτηση που έγινε για αλλαγή της αρχικής ημερομηνίας της 1η Ιουλίου. «Ο κύριος Τσίπρας δεν ήθελε το ντιμπέιτ. Ο κύριος Μητσοτάκης θα ήθελε να τελειώσουν οι εκλογές το δυνατόν συντομότερο χωρίς να συζητήσουμε για τίποτα», πρόσθεσε.

Βίντεο από τη συνέντευξη της Φώφης Γεννηματά στον Alpha

Παράλληλα, η κ. Γεννηματά έθεσε ως προτεραιότητες την ολοκλήρωση της συνταγματικής αναθεώρησης, την αλλαγή του εκλογικού νόμου και τη νέα διαπραγμάτευση με τους εταίρους για το θέμα των πλεονασμάτων και της οικονομικής πολιτικής. «Επιδιώκουμε την αλλαγή των συσχετισμών, αλλά είμαστε και ρεαλιστές», είπε χαρακτηριστικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, όσον αφορά τα θέματα εξωτερικής πολιτικής η Φώφη Γεννηματά είπε ότι «ο απερχόμενος πρωθυπουργός δε θα πρέπει να ζημιώσει άλλο τη χώρα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.