«Πάρτι» στο twitter με τη συνέντευξη του A.Τσίπρα στον Α.Σρόιτερ – «Και με τα δικά μας χρήματα είχες κακή σχέση Αλέξη»

«Πάρτι» στο twitter με τη συνέντευξη του A.Τσίπρα στον Α.Σρόιτερ – «Και με τα δικά μας χρήματα είχες κακή σχέση Αλέξη»

Μια διαφορετική συνέντευξη έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας από το Μέγαρο Μαξίμου με τον Αντώνη Σρόιτερ λίγο πριν το τέλος της προεκλογικής εκστρατείας.

Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε στον Αντώνη Σρόιτερ για τη σχέση του με τα χρήματα, την σχέση του με τη σύντροφό του Περιστέρα Μπαζιάνα και τα δύο τους παιδιά, αλλά και τα χρόνια που πέρασε μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου. Η συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στον ALPHA, όπως ήταν φυσικό σχολιάστηκε από τους χρήστες του twitter, με άλλους να αναρτούν χιουμοριστικά και άλλους πιο… δηκτικά post.

«Αλέξη φεύγοντας να κλείσεις τον Θερμοσίφωνα»

Με διάθεση χιούμορ και σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις που δείχνουν πως ο Αλέξης Τσίπρας υπολείπεται του Κυριάκου Μητσοτάκη, κάποιοι έσπευσαν να του ζητήσουν να… κλείσει τον θερμοσίφωνα.







Ο Αλέξης Τσίπρας και η σχέση του με τα χρήματα

Αλλοι σχολίασαν την ατάκα του Αλέξη Τσίπρα πως ποτέ του δεν είχε καλή σχέση με τα χρήματα. Σε ορισμένους χρήστες από την άλλη, εκείνο που έκανε μεγαλύτερη εντύπωση είναι η αποκάλυψη του πρωθυπουργού πως κοιμάται ήσυχος το βράδυ.



Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.