ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ηλίας Παναγιώταρος: Ο αγωνιστής βουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή υποψήφιος στο Νότιο Τομέα της Αθήνας

Ηλίας Παναγιώταρος: Ο αγωνιστής βουλευτής  του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή υποψήφιος στο Νότιο Τομέα της Αθήνας

Ποιος έδωσε τον πιο σκληρό προεκλογικό αγώνα από το εθνικιστικό κόμμα του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή το τελευταίο τρίμηνο στις τέσσερις κάλπες (δημοτικές, περιφερειακές, ευρωεκλογές και εθνικές);

Νομίζουμε με διαφορά ο Ηλίας Παναγιώταρος, ο βουλευτής της Β’ Αθηνών, ο οποίος ήταν και υποψήφιος Περιφερειάρχης στην Περιφέρεια Αττικής και τώρα είναι υποψήφιος βουλευτής στο Νότιο Τομέα της Αθήνας.

Δηλαδή στις μεν αυτοδιοικητικές είχε την μεγαλύτερη Περιφέρεια της χώρας να «τρέξει», στις δε εθνικές, είναι υποψήφιος και πάλι στην μεγαλύτερη εκλογική περιφέρεια της Ελλάδας, αυτή του Νότιου Τομέα της Αθήνας.

Με τρεις-τέσσερις φίλους του, γύρισε άλλοτε με «παπάκια», όταν ο καιρός το επέτρεπε, άλλοτε με το προσωπικό του αυτοκίνητο, ολόκληρη της Αττική, περισσότερο πάνω από δέκα φορές! Χθες μοίραζε φυλλάδια και εφημερίδες στα διόδια με άλλα στελέχη του κόμματός του!

Οικογενειάρχης, πατέρας ενός παιδιού, άνεργος, (μετά το κλείσιμο της επιχείρησης ρούχων που διατηρούσε, στις μαζικές διώξεις του 2013), έχασε τον πατέρα του όταν αυτός έμαθε ότι είχε… συλληφθεί ο γιος του, ο βουλευτής!

Ζει με ένα μικρό μέρος της βουλευτικής αποζημίωσης, αφού το υπόλοιπο το δίνει στο κόμμα του που οικονομικά, λόγω της απόφασης των άλλων κομμάτων της Βουλής από το 2013, δεν εισπράττει ούτε ένα ευρώ από την κρατική επιδότηση που δικαιούται.

Αλλά έχει δώσει μακράν τις περισσότερες μάχες στη Βουλή με ένα κοινοβουλευτικό έργο σε ερωτήσεις, επερωτήσεις, παρεμβάσεις κλπ. που ζήτημα είναι αν έχουν τα επιδείξουν περισσότεροι από πέντε βουλευτές στο Κοινοβούλιιο.

Αύριο ζητεί τον σταυρό των ψηφοφόρων του Λαϊκού Συνδέσμου στο Νότιο Τομέα. Δεν ξέρουμε από ποιο γράμμα ξεκινά το ψηφοδέλτιο της ΧΑ, αλλά όποιος ψηφίσει το κόμμα αυτό, στο γράμμα «Π» στο Νότιο Τομέα ο Ηλίας Παναγιώταρος αξίζει ένα σταυρό…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.