ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Είμαστε βέβαιοι ότι Ελεωνόρα θα δοξάσει (και αυτή...) το όνομα της Ελλάδας στην Ευρωβουλή!

Στρατηγός ε.α. & τ.ευρωβουλευτής Ελ.Συναδινός: «Ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Ε.Αποστολάκης είναι ένας προδότης»!

Στρατηγός ε.α. & τ.ευρωβουλευτής Ελ.Συναδινός: «Ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Ε.Αποστολάκης είναι ένας προδότης»!

«Ο Αποστολάκης είναι ένας προδότης στρατιωτικός, έβαλε την υπογραφή του για την προδοσία της Μακεδονίας» δήλωσε ο πρώην ευρωβουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, Ελευθέριος Συναδινός στον FLASH 99,4 και την εκπομπή «Απλά Επικίνδυνοι» με τον Γιάννη Στρίκο και το Σταύρο Οραήλογλου.

Ο ίδιος αποκάλυψε ότι συμπορεύεται πλέον με τον πρόεδρο της Νέας Δεξιάς Φαήλο Κρανιδιώτης. «Με τον Φαήλο σχεδιάζουμε το μέλλον. Η πόλωση στις εκλογές είναι μεγάλη. Τα τεράστια τα έξοδα που απαιτούνται τεράστια, συγκριτικά με τα αποτελέσματα, οπότε αποφασίσαμε να αναστείλουμε τη δραστηριότητα μας και να οργανωθούμε από φθινόπωρο και μετά» είπε χαρακτηριστικά.

Στα όσα ακούστηκαν για συνεργασία με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη είπε ότι είχε θέσει δύο προϋποθέσεις: Να αποχωρήσει από την ηγεσία του ΛΑΟΣ ο Καρατζαφέρης γιατί είναι γνωστές οι διασυνδέσεις του με τη Ντόρα Μπακογιάννη και ο εκλεγείς αρχηγός του ΛΑΟΣ να μην είναι ο Κωστής Αϊβαλιώτης.

Κληθείς να σχολιάσει ότι ο λεγόμενος πατριωτικός χώρος δεν κατεβαίνει στις εκλογές είπε «Εδώ και ένα χρόνο γίνονται συνομιλίες, δυστυχώς δεν απέδωσαν. Ο πατριωτικός χώρος έχει πολλές παθογένειες. Έχουν εισέλθει άτομα που δε θέλουν ενωμένο το χώρο γιατί φοβούνται. Ο πατριωτικός χώρος έχει μάθει να λέει αλήθειες και στα θέματα της Μακεδονίας και του Αιγαίου και της οικονομίας και κάποιοι φοβούνται» και πρόσθεσε «Ένα κομμάτι του πατριωτικού χώρου εξαγοράστηκε. Το είδαμε και τις εξαγγελίες του Καμμένου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο πρώην ευρωβουλευτής εξαπέλυσε τα πυρά του εναντίον του πρωθυπουργού λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο Τσίπρας ήταν ο χρήσιμος ηλίθιος. Ό,τι ζήτησε η ΕΕ για τα συμφέροντα της Γερμανίας το πήρε και με το παραπάνω. Οι ξένοι κοιτάνε τα συμφέροντά τους».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.