ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ψήφισε ο Γιάννης Μπουτάρης: «Το αποτέλεσμα των εκλογών να είναι ό,τι καλύτερο για την Ελλάδα»

Ψήφισε ο Γιάννης Μπουτάρης: «Το αποτέλεσμα των εκλογών να είναι ό,τι καλύτερο για την Ελλάδα»

«Ελπίζω το αποτέλεσμα των εκλογών να είναι ό,τι καλύτερο για την Ελλάδα», είπε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στο Γυμνάσιο – Λύκειο Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης, στην οδό Εθνικής Αμύνης.

Ο κ.Μπουτάρης, συνοδευόμενος από τη σύζυγο του Μαρία και συνεργάτες του, βρέθηκε το μεσημέρι στο σχολικό συγκρότημα για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο πλαίσιο των βουλευτικών εκλογών της 7ης Ιουλίου.

«Τελειώνει ένας μαραθώνιος προεκλογικής περιόδου. Ψηφίσαμε για τις δημοτικές και τις ευρωεκλογές, σήμερα ψηφίζουμε για τις εθνικές εκλογές και ας ελπίσουμε ότι οι επόμενες εκλογές θα γίνουν μετά από μια τετραετία. Γιατί οι εκλογές δεν είναι παιχνίδι να γίνονται όποτε μας έρχεται στο μυαλό. Υπάρχει μια διαδικασία και μια λογική», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο κ.Μπουτάρης εξέρχόμενος από το εκλογικό τμήμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ερωτηθείς σχετικά με τη Θεσσαλονίκη, σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα των εκλογών, είπε πως «τη Θεσσαλονίκη τη διαφεντεύει ο δήμαρχος της. Ο δήμαρχος πρέπει να κάνει τις συμμαχίες που απαιτούνται και να διεκδικήσει τα απαραίτητα για την πόλη από όποια κυβέρνηση κι αν προκύψει».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.