ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Ξεκινάει μια καινούρια ημέρα για τον ελληνικό λαό»

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Ξεκινάει μια καινούρια ημέρα για τον ελληνικό λαό»

«Ξεκινάει μια καινούρια ημέρα για τον ελληνικό λαό, μια ημέρα μακριά από το ψέμα, την υποκρισία, το μίσος, το κόμπλεξ, το θράσος, το ξεπούλημα της πατρίδας, την εθνική μας προδοσία», τόνισε ο επικεφαλής του Ολυμπιακού και δημοτικός σύμβουλος Πειραιά Βαγγέλης Μαρινάκης, μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος.

Αφού ψήφισε στο 20ο Δημοτικό Σχολείο Πειραιά, ο κ. Μαρινάκης δήλωσε:

«Σήμερα είναι μια ιδιαίτερη ημέρα, είναι μια γιορτή για τη Δημοκρατία μας. Πιστεύω από αυτά που βλέπω και ακούω εδώ στον Πειραιά περπατώντας στην πόλη, ότι ξεκινάει μια καινούρια ημέρα για τον ελληνικό λαό, μια ημέρα μακριά από το ψέμα, την υποκρισία, το μίσος, το κόμπλεξ, το θράσος, το ξεπούλημα της πατρίδας, την εθνική μας προδοσία και όλα αυτά τα οποία μας πήγαν πίσω πάρα πολλά χρόνια και έχουν χρεώσει και εμάς και τα παιδιά μας για τα επόμενα χρόνια.

Πιστεύω ότι όλοι μαζί, ούτε οι πολλοί ούτε οι λίγοι, όλοι μαζί σε ένα καινούριο ξεκίνημα θα πάμε πολύ καλύτερα και θα προσπαθήσουμε για μια νέα Ελλάδα, για μια Ελλάδα στην οποία θα δούμε να ανταμείβονται οι θυσίες του λαού μας. Θα δούμε την Ελλάδα της λεβεντιάς, του φιλότιμου και ό,τι ονειρευόμαστε για το μέλλον των παιδιών μας. Να είστε καλά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να σημειωθεί ότι αντίστοιχη ανάρτηση στο Facebook είχε κάνει ο Βαγγέλης Μαρινάκης και χθες λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, τονίζοντας της αξία της συμμετοχής στην σημερινή εκλογική διαδικασία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.