ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

«Αρπάχτηκαν» Ε.Χριστοφιλοπούλου – Γ.Ραγκούσης στον «αέρα» του Star! «Ντροπή σας! Ως εδώ θα πω εγώ, όχι εσείς» (βίντεο)

«Αρπάχτηκαν» Ε.Χριστοφιλοπούλου – Γ.Ραγκούσης στον «αέρα» του Star! «Ντροπή σας! Ως εδώ θα πω εγώ, όχι εσείς» (βίντεο)

Απίστευτη ένταση σημειώθηκε στον αέρα του Star! Η Εύη Χριστοφιλοπούλου και ο Γιάννης Ραγκούσης ήρθαν σε μεγάλη αντιπαράθεση, με την υποψήφια βουλευτή του ΚΙΝΑΛ να γίνεται έξαλλη.

«Ο κ. Μητσοτάκης και η δεξία στην Ελλάδα είχε μια πολύ μεγάλη ανάγκη όλο αυτό το διάστημα να νομιμοποιηθούν οι στρατηγικές πολιτικές τους επιλογές από κόμματα πέραν του δικού τους. Να υπάρξουν πολιτικές φωνές και μάλιστα που υποτίθεται προέρχονται από τον προοδευτικό χώρο. Στο… ΚΙΝΑΛ του κ. Μητσοτάκη δεν ήμουν γραμματέας. Ήμουν στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου», είπε ο Γιάννης Ραγκούσης και στη συνέχεια οι τόνοι ανέβηκαν επικίνδυνα.

«Εμείς κάναμε σκληρή αντιπολίτευση στον κ. Τσίπρα. Δεν είμαστε λαϊκιστές του όχι σε όλα όπως μέχρι τώρα έχει δείξει ότι είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας. Υποτίθετα κ. Ραγκούση; Είναι ντροπή αυτό που λέτε. Είπατε “υποτίθεται προοδευτικό κόμμα”. Να σεμνύνεστε λίγο, το “υποτίθεται” πάρτε το πίσω. Γιατί ψεύδεστε; Δεν θα συγκρατηθώ κύριε Ραγκούση. Εσείς φέρατε τον κ. Μητσοτάκη στην εξουσία, είστε ο χορηγός του και είστε ο ορισμός του γενιτσαρισμού.

Προδοσία; Αυτά να τα αφήσετε, ψεύδεστε ασυστόλως. Ντροπή, ντροπή… Ως εδώ θα πω εγώ και όχι εσείς. Δεν ντρέπεστε λιγάκι; Δεν σταματάτε λιγάκι; Ούτε που ξέρω τι λέω; Εγώ δεν ξέρω τι λέω όταν σαν λέω γενίτσαρο; Ντροπή να μιλάτε εσείς για τον Ανδρέα Παπανδρέου», είπε μεταξύ άλλων η Εύη Χριστοφιλοπούλου.

Δείτε όσα έγιναν στον αέρα του Star:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.