Aντώνης Σαμαράς: Καθαρή εντολή για μεταρρυθμίσεις η νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη

Aντώνης Σαμαράς: Καθαρή εντολή για μεταρρυθμίσεις η νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη

Τον Κυριάκο Μητσοτάκη, συνεχάρη ο πρώην πρωθυπουργός της χώρας, Αντώνης Σαμαράς.

Ο κ. Σαμαράς επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον νέο πρωθυπουργό και έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Ο ελληνικός λαός έδωσε μια μεγάλη νίκη στη Νέα Δημοκρατία μαζί με καθαρή εντολή για μεταρρυθμίσεις κι επιστροφή στην κανονικότητα.

Ευχαριστώ τον πρόεδρο του κόμματος, τα στελέχη και τους αγωνιστές της παράταξης που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του αγώνα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναλαμβάνει τη μεγάλη ευθύνη να πετύχει, κι όλοι εμείς να στηρίξουμε την ανορθωτική προσπάθεια, μετά από 4 χρόνια οπισθοδρόμησης, λαϊκισμού και διχαστικών συνθημάτων».

Τα συγχαρητήριά τους έδωσαν στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Κώστας Καραμανλής, ο Πιερ Μοσκοβισί, ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, αλλά και ο Αλέξης Τσίπρας.

Πρώτο κόμμα τη ΝΔ δείχνει την πρώτη εκτίμηση αποτελέσματος της Singular Logic για τις εθνικές εκλογές 2019.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ΝΔ συγκεντρώνει 39,8%, ο ΣΥΡΙΖΑ με 31,5%, το ΚΙΝΑΛ 8,3%, το ΚΚΕ 5,3%, Ελληνική Λύση 3,7%, ΜέΡΑ25 3,4%. Ωστόσο, η καταμέτρηση των ψήφων, προκειμένου να ανακοινωθούν τα τελικά αποτελέσματα των εθνικών εκλογών συνεχίζεται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.